//Add More external stylesheets Firewall App Blocker : Αποκλείστε ή επιτρέψτε σε εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο



Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Firewall App Blocker : Αποκλείστε ή επιτρέψτε σε εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

read

Στα Windows, μπορείτε να ρυθμίσετε το τείχος προστασίας για να μπλοκάρετε ή να ξεμπλοκάρετε εφαρμογές που δεν θέλετε ή αντίστοιχα επιθυμείτε να έχουν επικοινωνία στο διαδίκτυο, όμως παρ΄ότι η διαδικασία αυτή δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες ίσως αυτή η διαδικασία να προβληματίζει τους αρχάριους χρήστες. Η λύση σ΄αυτό το ενδεχόμενο ακούει στο όνομα Firewall App Blocker και είναι μία εφαρμογή που απλοποιεί τη διαδικασία. Αρκεί απλά να κάνετε drag and drop την εφαρμογή που θέλετε να αποκλείσετε ή να κλικάρετε στο εικονίδιο+ για να βρείτε τη διαδρομή της εφαρμογής που θέλετε να αποκλείσετε και αυτό είναι όλο. Στην περίπτωση τώρα που θέλετε να την ξεμπλοκάρετε κάντε δεξί κλικ επάνω στην εφαρμογή και πατήστε άρση αποκλεισμού. Από τα θετικά της εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .