//Add More external stylesheets filestofriends: Στείλτε μεγάλα αρχεία σε μέγεθος μέσω Email



Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

filestofriends: Στείλτε μεγάλα αρχεία σε μέγεθος μέσω Email

read

Πολλές φορές βρισκόμαστε στην ανάγκη να στείλουμε σε φίλους μας αρχεία μεγάλα σε μέγεθος και φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να το κάνουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, άρα χρειαζόμαστε κάποια online υπηρεσία.

Φυσικά υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες cloud υπηρεσίες όμως θα πρέπει να για να μπορέσουν να τα λάβουν οι φίλοι μας να διαθέτουν κάποιο λογαριασμό σε αυτές. Έτσι λοιπόν προτιμήσαμε γι΄αυτή την περίπτωση μία πολύ πιο απλή λύση που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε το σκοπό μας χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνουμε ούτε εγγραφή.

Πατήστε για να συνδεθείτε πατήστε με το ποντίκι σας στο πεδίο Choose a file to upload για να ανεβάσετε τα αρχεία σας ή σύρτε τα με το ποντίκι σας μέσα στο πλαίσιο, στη δεύτερη γραμμή γράψτε το e-mail σας και στο πεδίο Friend΄s Email γράψτε με τη σειρά τα e-mails των παραληπτών των αρχείων.

Το συνολικό μέγεθος που μπορείτε να αποστείλετε είναι μέχρι ένα αρχεία 1GB τη φορά ή 10 αρχεία με συνολικό μέγεθος μέχρι 1GB και να τα στείλετε μέχρι και σε πέντε παραλήπτες. Αφού τελειώσετε με τις ενέργειες αυτές πατήστε Transfer για να ξεκινήσει η μεταφορά. Όταν ολοκληρωθεί το upload η υπηρεσία θα στείλει αυτόματα στους παραλήπτες e-mail με το λίνκ των αρχείων που τους έχετε αποστείλει για να τα κατεβάσουν.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .