Easy Video Maker : Δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας βίντεο



Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Easy Video Maker : Δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας βίντεο

read

Το Easy Video Maker είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας 2D βίντεο - ταινίες με ειδικά εφέ από διάφορες μορφές βίντεο κλιπ, εικόνων, ηχητικών μηνυμάτων, στίχων, κειμένων κλπ. Βελτιστοποιήστε το βίντεο δημιουργίας για τη μορφή της επιλογής σας για YouTube, Facebook, Vimeo, AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, ASF, iPhone, iPad, Android Phone, Tab κ.λ.π.

Τα βίντεο μπορούν να παραχθούν μαζικά. Για παράδειγμα, δημιουργήστε βίντεο με τα ίδια βίντεο, φωτογραφίες φόντου, αλλά διαφορετικές μουσικές, κείμενα ή το ίδιο λογότυπο, κείμενα με τίτλο αλλά διαφορετικά βίντεο, φωτογραφίες, μουσικά και κείμενα περιγραφής κλπ.

Μπορεί να  επεξεργαστεί όλες τις μορφές βίντεο και στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται δυνατότητες όπως κοπή, διαίρεση, σύνδεση, συγχώνευση, περικοπή, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή, μεγέθυνση, σμίκρυνση, σβήσιμο χρωματισμός βίντεο, αλλαγή χρώματος βίντεο, και πολλά άλλα.  Με τον ενσωματωμένο δυναμικό επεξεργαστή βίντεο Lyric, είναι εύκολο να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας 2D ή 3D καραόκε βίντεο με εφέ κίνησης.

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει πάρα πολλές δυνατότητες, ωστόσο για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τρισδιάστατα βίντεο θα πρέπει να προμηθευτείτε την έκδοση Platinum. 

Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να σώσετε βίντεο σε ανάλυση μέχρι SD Video (480P 4:3). Για περισσότερες πληροφορίες  για τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων δείτε εδώ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή  Easy Video Maker 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .