//Add More external stylesheets Dolphin Emulator : Τρέξτε παιχνίδια Gamecube και Wii στα Windows



Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Dolphin Emulator : Τρέξτε παιχνίδια Gamecube και Wii στα Windows

read

O Dolphin είναι ένας open source emulator για Nintendo GameCube και Wii. Υποστηρίζει Windows (32) και (64) bit και Mac OS X. Λειτουργεί καλύτερα σε έναν υπολογιστές με διπύρηνο επεξεργαστή και με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει OpenGL και Pixel Shader 2.0. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποντίκια, πληκτρολόγια, joypads, joysticks, Wii Remotes.

Η απόδοση του εν λόγω emulator είναι εκπληκτική και σίγουρα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Πώς λειτουργεί: Αφού κατεβάσουμε το αρχείο τρέχουμε τον emulator, πάμε στα options και κάνουμε τις πρώτες βασικές ρυθμίσεις ανάλογα με configuration του υπολογιστή που έχουμε ξεκινώντας από τις βασικές ρυθμίσεις, γραφικά, ήχος, και Gcpad.

Το μόνο που θα πρότεινα να πειράξετε από τα προαναφερόμενα είναι τα γραφικά για να καθορίσετε την ανάλυση που επιθυμείτε και το Gcpad που θα πρέπει οπωσδήποτε να ρυθμίσετε το GamePad.Αφού ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση βάζουμε το DVD με το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε στον υπολογιστή μας και και από την την διαδρομή Αρχείο-το ISO -εκκίνηση από τον οδηγό DVD επιλέγουμε το DVD και το τρέχουμε.

Αν τώρα θέλουμε να παίξουμε τα παιχνίδια μας από αρχεία ISO ακολουθούμε την διαδρομή Άνοιγμα, επιλέγουμε το αρχείο iso και το τρέχουμε, εναλλακτικά αν θέλετε να εμφανίσετε σε μία λίστα όλα τα παιχνίδια iso που έχετε αποθηκευμένα σε κάποιο φάκελο επιλέξτε από το μενού του προγράμματος εύρεση και ακολουθήστε τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένα τα iso.

Με αυτό τον τρόπο θα εμφανιστεί μία λίστα με τα εικονίδια των παιχνιδιών στο πάνελ της εφαρμογής και από εκεί μπορείτε πλέον ανά πάσα στιγμή να τρέξετε αμέσως το παιχνίδι που θέλετε.  Τα βήματα μπορεί να διαφέρουν λίγο ανάλογα με την έκδοση που θα χρησιμοποιήσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Dolphin Emulator


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .