//Add More external stylesheets DocuFreezer : Μετατρέψτε έγγραφα ή εικόνες σε PDF, JPG, PNG, TIFF, TXT



Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

DocuFreezer : Μετατρέψτε έγγραφα ή εικόνες σε PDF, JPG, PNG, TIFF, TXT

read

Το DocuFreezer είναι μια εφαρμογή για τα windows που μετατρέπει τα έγγραφα και τις εικόνες σας σε μορφή PDF, TXT, JPG, TIFF ή PNG "παγώνοντας" την εμφάνιση των εγγράφων εισόδου και προστατεύοντας τα από τυχόν τροποποιήσεις. Ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία θα εμφανίζεται το έγγραφο, θα φαίνεται ακριβώς το ίδιο με το πρωτότυπο. Η μετατροπή ενός εγγράφου Adobe PDF, εγγράφου Word, λογιστικού φύλλου Excel, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, παρουσίασης PowerPoint, σελίδας HTML, αρχείου εικόνας του Photoshop, αρχείου XPS, αρχείου κειμένου ή εικόνας JPEG σε άλλη μορφή συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αλλά τι γίνεται αν πρέπει να μετατρέψετε μία παρτίδα από πολλά αρχεία και δεν θέλετε να επαναλάβετε τις ίδιες διαδικασίες ξανά και ξανά; Ο δωρεάν μετατροπέας αρχείων DocuFreezer μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο. Η διεπαφή του προγράμματος είναι πολύ απλή: σύρετε και αφήστε τα αρχεία σας, επιλέξτε τη μορφή εξόδου και κάντε κλικ στο "Έναρξη". 

Εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε έγγραφα, να τα αποθηκεύσετε ως αντίγραφο ασφαλείας ή εάν θέλετε να δώσετε ένα μη επεξεργάσιμο αντίγραφο για άλλους, το DocuFreezer θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε σχεδόν οποιοδήποτε έγγραφο σε PDF, JPG, TXT. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας σε οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή και να τα κρατάτε ασφαλή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .