Digital Image Tool : Προστατεύστε τις φωτογραφίες σας με υδατογράφημα



Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Digital Image Tool : Προστατεύστε τις φωτογραφίες σας με υδατογράφημα

read

Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση και επεξεργασία των εικόνων σας. Με εύχρηστο μενού και πλήθος λειτουργιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές γραφικών και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη δημιουργία και επεξεργασία εικόνων.

Χρησιμοποιήστε το σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας ή προσθέστε ένα δικό σας υδατογράφημα. Ελέγξτε τη θέση του υδατοσήμου ή χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση "πλακάκι". Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή εικόνας PNG για προσαρμοσμένα υδατογραφήματα. Κλικάρετε ή εφαρμόστε τις μέγιστες ρυθμίσεις πλάτους ή ύψους.

Οι εικόνες δεν είναι ποτέ επικαλυμμένες ή κλιμακωτές πάνω από 100%.Εφαρμόστε τις ρυθμίσεις για ατομική περιστροφή ή εφαρμόστε μια συγκεκριμένη περιστροφή σε όλες τις εικόνες. Προσθέστε κείμενο στην κάτω δεξιά γωνία με ημερομηνία, όνομα αρχείου, φωτογραφία, για να ασφαλίσετε τις φωτογραφίες σας με πνευματικά δικαιώματα. Αυτή η λειτουργία έχει ρυθμίσεις διαφάνειας για την εφαρμογή πληροφοριών όσο πιο διακριτικά θέλετε.

Συνοψίζοντας, εάν ψάχνετε για ένα πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο για τη διαχείριση των ψηφιακών εικόνων σας, το Digital Image Tool είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Digital Image Tool

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .