//Add More external stylesheets Degoo : Αποθηκεύστε τα αρχεία σας στο Degoo με δωρεάν παροχή χώρου 100 GB



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Degoo : Αποθηκεύστε τα αρχεία σας στο Degoo με δωρεάν παροχή χώρου 100 GB

read

To Degoo είναι μία εκπληκτική online υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων με παροχή 100 GB δωρεάν ασφαλούς cloud backup το οποίο μπορεί να αυξηθεί κατά αρκετά GΒ αν για παράδειγμα συνδέσετε και άλλους λογαριασμούς σας όπως το Google Drive ή μέσω της μεθόδου invitation.

Επιλέξτε τι θέλετε να διατηρήσετε σε αντίγραφα ασφαλείας (backup), όπως τις φωτογραφίες ή τα έγγραφά σας και χάρη στους προηγμένους αλγόριθμους κρυπτογράφησης τα αντίγραφα αρχείων σας είναι ασφαλώς αποθηκευμένα στο σύννεφο και προστατευμένα για πάντα.

Η εφαρμογή κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου, πριν τα φορτωθούν στο νέφος και αποθηκεύει τριπλά αντίγραφα κάθε αρχείου για να διασφαλίσει ότι θα είναι πάντοτε εκεί όποτε τα χρειάζεστε.

Αν χρειάζεστε πάνω από 100 GB !! μπορείτε να αναβαθμίσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας σε κάποιον από τους οικονομικά προσιτούς premium λογαριασμούς της εφαρμογής. Θα πρέπει να επισημάνουμε ακόμη ότι εκτός από τη δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σας σας παρέχει και τη δυνατότητα να στείλετε με απόλυτη ασφάλεια μεγάλου μεγέθους αρχεία.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .