//Add More external stylesheets CoolReader : Δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης ebooks για κινητά και υπολογιστές



Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

CoolReader : Δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης ebooks για κινητά και υπολογιστές

read

Το CoolReader είναι ένα δημοφιλές λογισμικό ανάγνωσης βιβλίων που προσφέρει μια ευέλικτη και εύχρηστη εμπειρία ανάγνωσης για τους χρήστες. Με τη δυνατότητα να υποστηρίζει πολλαπλά μορφές αρχείων, όπως epub, fb2, mobi, και άλλα, το CoolReader είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την ανάγνωση ψηφιακών βιβλίων.

Με τη δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης του κειμένου και των γραμματοσειρών, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση του βιβλίου στις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, το CoolReader προσφέρει διάφορες επιλογές για την οργάνωση της βιβλιοθήκης του χρήστη, καθώς και δυνατότητες σημειώσεων και σελιδοδεικτών για να διευκολύνει την ανάγνωση και την πλοήγηση στα βιβλία.

Υποστηρίζει μορφές αρχείων FB2, TXT, RTF, DOC, TCR, HTML, EPUB, CHM, PDB, MOBI. Επίσης, προβολή κύλισης, πίνακα περιεχομένων, σελιδοδείκτες, αναζήτηση κειμένου, σελιδοδείκτες σε αποσπάσματα κειμένου (σχόλια ή διορθώσεις εξαγωγή σελιδοδεικτών σε αρχείο κειμένου, διαθέτει, ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων, γρήγορη πρόσβαση σε πρόσφατα βιβλία, υποστήριξη ηλεκτρονικών καταλόγων (OPDS), προφίλ ημέρας και νύχτας (δύο ομάδες χρωμάτων, φόντο, επίπεδα οπίσθιου φωτισμού), ρυθμίσεις φωτεινότητας με κίνηση στο αριστερό άκρο της οθόνης, υφή φόντου ή συμπαγές χρώμα και πολλές άλλες ευκολίες.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας και του χρώματος της οθόνης, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του CoolReader σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, κάνοντας την ανάγνωση ακόμα πιο εξατομικευμένη.

Συνοψίζοντας, το CoolReader είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της ψηφιακής ανάγνωσης που αναζητούν ένα εύχρηστο και ευέλικτο λογισμικό ανάγνωσης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CoolReader


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .