//Add More external stylesheets AOMEI Backupper Standard : Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

AOMEI Backupper Standard : Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης

read

Το AOMEI είναι ίσως η πιο εύκολη στη χρήση εφαρμογή διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας. Πρόκειται για ένα μοναδικό, δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι πράγματι μία βαρετή αλλά απαραίτητη διαδικασία που πρέπει να προγραμματίσουν όλοι οι χρήστες αν δεν θέλουν κάποια στιγμή να βρεθούν προ εκπλήξεως χάνοντας όλα τους τα δεδομένα. Το AOMEI Backupper είναι μία δωρεάν εφαρμογή που θα μας βοηθήσει σε αυτό παρέχοντάς μας βασικές αλλά και προηγμένες λειτουργίες ώστε να έχουμε πάντα εξασφαλισμένα τα δεδομένα μας. 

Αποτελείται από τέσσερις βασικές λειτουργίες το σύστημα Backup όπου με ένα κλικ μπορούμε να κάνουμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων της μονάδας δίσκου του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του συστήματος και των εγκατεστημένων εφαρμογών, χωρίς να διακόψουμε οποιαδήποτε άλλη εργασία που κάνουμε στον υπολογιστή μας. Tη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του σκληρού μας δίσκου συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών σκληρών δίσκων, USB αλλά και άλλων συσκευών αποθήκευσης που μπορούν να αναγνωριστούν από τα Windows, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των διαμερισμάτων μας (Partitions) ώστε να κάνουμε backup ένα συγκεκριμένο partition και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε ολόκληρο το σκληρό σας δίσκο, με αυτή την επιλογή μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός ή πολλών σκληρών δίσκων (συμπεριλαμβανομένων δυναμικών δίσκων).


Ακόμη μπορείτε να κλωνοποιήσετε τα Partions των σκληρών σας δίσκων, ακόμη και ολόκληρων των σκληρών δίσκων σας, και να φτιάξετε Bootable δίσκους ώστε σε περίπτωση ανάγκης αν για παράδειγμα για κάποιο λόγο δεν μπορεί να ξεκινήσει ο υπολογιστής σας να τον επαναφέρετε.

Τέλος μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή και να επιλέξετε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αυτόματα για το το σύστημα και τα δεδομένα σας, ειδικά για τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας σε μια μικρότερη συχνότητα ή έχουν πολλαπλά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (π.χ. ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία), και όλα αυτά μέσα από ένα απλούστατο και κατανοητό περιβάλλον ακόμη και για τους πιo αδαείς χρήστες.

Το πρόγραμμα  διατίθεται απολύτως δωρεάν που περιλαμβάνουν τις βασικές του λειτουργίες ωστόσο, για πιο απαιτητικούς υπάρχει και η  επαγγελματική έκδοση του προϊόντος που περιλαμβάνει  πολύ περισσότερες δυνατότητες.

AOMEI Backupper Standard 6.7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .