AMT Auto Movie Thumbnailer : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

AMT Auto Movie Thumbnailer : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο

read

Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που δημιουργεί αυτόματα μικρογραφίες για τα αρχεία ταινιών σας. Έχει σχεδιαστεί για να σας διευκολύνει να περιηγηθείτε και να οργανώσετε τη συλλογή ταινιών σας παρέχοντας οπτικές αναπαραστάσεις κάθε ταινίας.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για την ανάλυση του περιεχομένου των αρχείων ταινιών σας και την εξαγωγή βασικών καρέ που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το συνολικό περιεχόμενο. Αυτά τα βασικά καρέ χρησιμοποιούνται στη συνέχεια ως μικρογραφίες για κάθε ταινία. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, επομένως δεν χρειάζεται να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε μικρογραφίες για τις ταινίες σας με μη αυτόματο τρόπο.

Με το AMT Auto Movie Thumbnailer, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στη συλλογή ταινιών σας και να προσδιορίσετε γρήγορα τις ταινίες που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι μικρογραφίες παρέχουν μια οπτική προεπισκόπηση κάθε ταινίας, δίνοντάς σας μια γεύση του τι να περιμένετε πριν από την πραγματική αναπαραγωγή του αρχείου.

Yποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ταινιών, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών μορφών όπως MP4, AVI, MKV και άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τη διαδικασία δημιουργίας μικρογραφιών προσαρμόζοντας ρυθμίσεις όπως ο αριθμός των μικρογραφιών ανά ταινία, το διάστημα μεταξύ κάθε μικρογραφίας και το μέγεθος των μικρογραφιών.

Εκτός από τη δημιουργία μικρογραφιών, παρέχει επίσης βασικές πληροφορίες ταινίας, όπως τον τίτλο, τη διάρκεια και το μέγεθος του αρχείου. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται δίπλα στις μικρογραφίες, διευκολύνοντάς σας να οργανώσετε και να κατηγοριοποιήσετε τη συλλογή ταινιών σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται είναι ένα  χρήσιμο εργαλείο  που εξοικονομεί χρόνο και κόπο δημιουργώντας αυτόματα ελκυστικές οπτικά μικρογραφίες για τα αρχεία ταινιών σας, διευκολύνοντάς σας να βρείτε και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AMT Auto Movie Thumbnailer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .