//Add More external stylesheets All In One – System Rescue Toolkit : Δωρεάν λογισμικό διάγνωσης και επισκευής των Windows



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

All In One – System Rescue Toolkit : Δωρεάν λογισμικό διάγνωσης και επισκευής των Windows

read

Το All in One System Rescue Toolkit Lite, έχει σχεδιαστεί, ως πρώτη λύση, επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών που τρέχουν Windows. Τρέχει αυτόματα διάφορα στάδια διάγνωσης και επισκευών και είναι σε θέση να καθορίσει και να λύσει πολλά προβλήματα στα Windows. Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διορθώσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα που πιθανώς αντιμετωπίζετε, ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα πριν χρειαστεί να καλέσετε κάποιον τεχνικό. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να το χρησιμοποιήσετε, διότι όλες οι εργασίες επισκευής εκτελούνται αυτόματα. Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι απλά να το τρέξετε και να περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου και επισκευής. Τα βήματα επισκευής περιλαμβάνουν τον έλεγχο βασικών και επιμέρους λειτουργιών στα Windows και είναι τα εξής : Έλεγχος CPU / Ψύξη, τεστ μνήμης, τεστ λειτουργίας σκληρών δίσκων, έλεγχος του κέντρου ασφαλείας των Windows,σάρωση για ιούς, τεστ λειτουργίας δικτύωσης και επαναφοράς συστήματος, έλεγχος αρχείων συστήματος, εκκαθάριση δίσκου και Defrag. Εκτός από την lite έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση technician που απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες μέσω της οποίας μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Live CD της εφαρμογής και να το γράψετε σε ένα CD μέσω του οποίου θα κάνετε Boot, ωστόσο, το βασικό μενού με τα απαραίτητα εργαλεία μπορείτε να το τρέξετε και από τα windows. Ποιο συγκεκριμένα, αν έχετε WINDOWS 10 αφού κατεβάσετε το ISO της Live διανομής με δεξί κλικ κλικάρετε επάνω του και πατήστε μοντάρισμα. Εναλλακτικά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αποσυμπιέστε το περιεχόμενο του ISO σε ένα φάκελο και τρέξτε το από εκεί. Στο φάκελο που θα ανοίξει κάντε δεξί κλικ στο αρχείο AiO-SRT και τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή κάντε κλικ στην επιλογή All in One - System Rescue Toolkit και λήψη, επιλέξτε  technician  version  και  από την επιλογή λήψη, επιλέξτε την τοποθεσία  απ΄ όπου θα κατεβάσετε την εφαρμογή.



Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .