//Add More external stylesheets Airdroid : Πλήρης διαχείριση του κινητού σας από τον υπολογιστή



Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Airdroid : Πλήρης διαχείριση του κινητού σας από τον υπολογιστή

read

Οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων όσο και αν εάν η τεχνολογία έχει κάνει άλματα δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις ένα συγκεκριμένο μέγεθος και φυσικά δεν έχουν την δυναμική της οθόνης ενός Tablet ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κάπως έτσι σκέφθηκαν και οι δημιουργοί της σημερινής εφαρμογής και με μέσω μία πολύ έξυπνης εφαρμογής κατάφεραν να μας δώσουν τη δυνατότητα πρόσβασης και αλληλεπίδρασης του κινητού μας τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή ασύρματα μέσω του Wi-Fi μας.

Μπορείτε στείλετε και λάβετε ατομικά ή ομαδικά μηνύματα, να εισάγετε και εξάγετε apk αρχεία, να διαχειριστείτε αρχεία στο Android και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ Android και υπολογιστή, να δείτε και διαχειριστείτε φωτογραφίες στο Android και μεταφέρετε φωτογραφίες μεταξύ Android και υπολογιστή να ακούσετε και να διαχειριστείτε μουσική και βίντεο στο κινητό σας να βάλετε μουσική σαν ήχο τηλεφώνου και εξάγετε οποιονδήποτε ήχο τηλεφώνου, να είτε και να επεξεργαστείτε όλες τις επαφές, να πάρετε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) να δείτε την οθόνη Android συσκευών σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Κατεβάστε πρώτα την εφαρμογή από το Google Play και εγκαταστήστε τη στο κινητό σας, δημιουργήστε τώρα ένα λογαριασμό και συνδεθείτε. Έχετε πλέον συνδεθεί, από εκεί και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διαθέσιμη ενέργεια, όπως για παράδειγμα να ανεβάσετε αρχεία, να στείλετε μηνύματα τα να δείτε τις φωτογραφίες σας, να τραβήξετε βίντεο σε πραγματικό χρόνο, να δείτε τις επαφές σας, τις κλήσεις σας, αλλά και για να δείτε και την οθόνη του κινητού σας σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή σας. Τέλος μπορείτε ακόμη να συνδεθείτε και μέσω της σχετικής Web εφαρμογής. Στην δωρεάν εκδοχή του μπορείτε να έχετε  διαθέσιμο για χρήση δεδομένων ένα εύρος ζώνης 200 mb κάθε μήνα.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .