//Add More external stylesheets AdwCleaner : Διαγράψτε τις ενοχλητικές Toolbars και άλλα ΄΄παράσιτα΄΄



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

AdwCleaner : Διαγράψτε τις ενοχλητικές Toolbars και άλλα ΄΄παράσιτα΄΄

read

Ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά; Εμφανίζονται περίεργα μηνύματα; Η αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης άλλαξε χωρίς την άδειά σας; Αυτό θα μπορούσε να είναι δουλειά του adware, μιας ύπουλης παραλλαγής κακόβουλου λογισμικού που είναι δύσκολο να βρεθεί και πιο δύσκολο να αφαιρεθεί.

Το Malwarebytes είναι ένα ειδικό λογισμικό προστασίας για τον υπολογιστή που χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον εντοπισμό και την αφαίρεση τους . Αφαιρεί adware και ανεπιθύμητα προγράμματα. Στοχεύει επιθετικά adware, spyware, δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUP) με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την εξάλειψη αυτών των απειλών.

Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την αφαίρεση ανεπιθύμητου λογισμικού από τον υπολογιστή σας. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Malwarebytes Corporation και είναι πραγματικά ένα χρήσιμο εργαλείο όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εμφάνιση ενοχλητικών διαφημίσεων, ανακατευθύνσεων σε άγνωστες ιστοσελίδες ή άλλες συμπεριφορές που υπονομεύουν την ασφάλεια του υπολογιστή τους.

Η διαδικασία χρήσης του είναι απλή. Κατεβάσετε το πρόγραμμα, τρέξετε το, και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη. Μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης, θα σας παρουσιάσει μια λίστα με το ανεπιθύμητο λογισμικό που εντοπίστηκε και θα σας δώσει τη δυνατότητα να το αφαιρέσετε με ένα απλό κλικ.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητά του. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το πρόγραμμα καταφέρνει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ακόμα και τα πιο επικίνδυνα και επιμόλυνα προγράμματα με εξαιρετική ακρίβεια.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, παρουσιάζει λεπτομερή αναφορά των απειλών που εντοπίστηκαν και παρέχει πλήρη περιγραφή κάθε προσδιορισμένου στοιχείου, επιτρέποντας στους χρήστες να κατανοήσουν τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με αυτά.

Ωστόσο, δεν εστιάζει μόνο σε adware και ανεπιθύμητα προγράμματα, αλλά στοχεύει και σε απειλές για τα προγράμματα περιήγησης. Μπορεί να επαναφέρει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, να αφαιρέσει τις κακόβουλες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης και να επαναφέρει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μηχανής αναζήτησης και αρχικής σελίδας που μπορεί να έχουν τροποποιηθεί από ανεπιθύμητα προγράμματα.

Επιπλέον, παρέχει πρόσθετα εργαλεία και δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας και της απόδοσης του συστήματος. Περιλαμβάνει μια λειτουργία καραντίνας που επιτρέπει στους χρήστες να απομονώνουν και να επαναφέρουν τυχόν αφαιρεμένα στοιχεία, εάν χρειάζεται. Παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων Hosts για τη διαχείριση του αρχείου Hosts, το οποίο μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κακόβουλο λογισμικό.

Ωστόσο, δώστε λίγη προσοχή, χρειάζεται ένα έλεγχος πριν την διαγραφή τους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα χρήσιμο για εσάς με adware που ωστόσο να μην είναι ενοχλητικό ή επικίνδυνο. Μετά την επανεκκίνηση και κατά την είσοδό στα windows το πρόγραμμα θα εμφανίσει παράλληλα μία καινούργια αναλυτική περιγραφή με τα αποτελέσματα των αρχείων που διέγραψε. Το πρόγραμμα ανανεώνεται συχνά, οπότε αν έχετε κάποια παλιότερη έκδοση δεν θα δουλέψει. Φροντίστε πάντα να έχετε την ποιο ενημερωμένη.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία ισχυρή, αποτελεσματική εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν ανεπιθύμητο λογισμικό διαφημίσεων, γραμμές εργαλείων και άλλα δυνητικά επιβλαβή προγράμματα, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και ασφαλές σύστημα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AdwCleaner


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .