Οι 13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να προσθέσετε το λογότυπό σας στις φωτογραφίες σας



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Οι 13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να προσθέσετε το λογότυπό σας στις φωτογραφίες σας

read

Ως ψηφιακό υδατογράφημα καθορίζουμε την πληροφορία αναγνώρισης ενός ηλεκτρονικού αρχείου, που τοποθετείται εμβόλιμα για την πιστοποίηση της ιδιοκτησίας του και αποτελεί μια μέθοδο προστασίας για το δημιουργό του. Στην περίπτωσή μας πρόκειται για το λογότυπό μας που μπορεί να ενσωματωθεί σε μία ή περισσότερες εικόνες έτσι ώστε να διαδραματίσει το ρόλο της ψηφιακής υπογραφής. Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά προγράμματα αυτού του είδους. Ωστόσο, αυτά που παρέχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες και είναι δωρεάν δύσκολα θα τα βρείτε. Ψάξαμε λοιπόν για εσάς, δοκιμάσαμε και παρουσιάζουμε τα 13 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αυτού του είδους.

1



Το Hornil Photo Resizer είναι μία εφαρμογή για τα windows που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε να μετονομάσετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε, και να προσθέσετε υδατογραφήματα στις φωτογραφίες σας. Ακόμη μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις και να επεξεργάζεστε την ίδια εργασία για άλλες εικόνες. Πιό συγκεκριμένα με τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε μετατροπή, μετονομασία, αλλαγή μεγέθους και περιστροφή εικόνων, μετονομασία σε εικόνες με αύξοντα αριθμό και ημερομηνία, υποστηρίζει λειτουργίες auto level, auto contrast, αντιστροφή, όξυνση, κλίμακα του γκρι, σέπια, και vintage φίλτρα. Μπορείτε ακόμη να κάνετε προσθήκη watermakr σε εικόνες, να φορτώσετε και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και να μετατρέψετε εικόνες σε διαφορετικές μορφές. Υποστηρίζει png, jpg, tif, bmp, ico, jpc, pcx, tga, tif, ico, jpc, jp2, pcx, pgx, pnm, pgm, ppm, ras, ska, wmf και tsp file formats. 


2



Το FastStone Image Viewer είναι ένας γρήγορος, σταθερός και φιλικός προς το χρήστη browser εικόνων, και μετατροπέας με πλούσια χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν εκτός από την τυπική προβολή φωτογραφιών, τη διαχείριση, τη σύγκριση, τη διόρθωση για το ΄΄φαινόμενο΄΄ κόκκινα μάτια, την αλλαγή μεγέθους, τη δημιουργία υδατογραφημάτων καθώς και τη δημιουργία μοναδικών slideshows.Η καινοτόμος αλλά διαισθητική λειτουργία πλήρους οθόνης παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες EXIF, μικρογραφίες και σημαντικές λειτουργίες μέσω κρυφών γραμμών εργαλείων pop up όταν το ποντίκι σας αγγίζει τις τέσσερις άκρες της οθόνης. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μεγεθυντικό φακό υψηλής ποιότητας και ένα μουσικό slideshow με 150 + εφέ μετάβασης, πτώση εφέ σκιάς, σχολιασμού εικόνας, υποστήριξη σαρωτή, ιστόγραμμα και πολλά άλλα Υποστηρίζει όλες τις μεγάλες μορφές γραφικών (BMP, JPEG, JPEG 2000, animated GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO και TGA) αλλά και τα πιο δημοφιλή για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές RAW (CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF, ARW, SR2, RW2 και DNG).

3



Το Image Watermark Studio είναι ένα δωρεάν- ισχυρό εργαλείο λογισμικού υδατογράφησης για την προστασία των δικαιωμάτων σας στις ψηφιακές σας εικόνες και φωτογραφίες. Προσθέστε το όνομα, τη μάρκα, τον ιστότοπό σας, το σήμα πνευματικής ιδιοκτησίας, η το λογότυπο της εταιρείας στις φωτογραφίες σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε σε εκατοντάδες φωτογραφίες ταυτόχρονα το υδατογράφημά σας. Απλά σύρτε και αποθέστε ορισμένες από τις εικόνες σας στη λίστα, επιλέξτε τύπο υδατογραφήματος, ορίστε τις ιδιότητες και εξάγετε τις υδατογραφημένες εικόνες μέσα σε ένα λεπτό. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός, αφού τρέξετε την εφαρμογή σύρτε τις φωτογραφίες που θέλετε να υδατογραφήσετε μέσα στο κενό πλαίσιο στο μενού της εφαρμογής, εναλλακτικά πατήστε το κουμπί Add Image για να επιλέξτε μία μία τις φωτογραφίες σας ή Add Folder αν θέλετε να υδατογραφήσετε πολλές φωτογραφίες μαζί. Στο πεδίο Caption πληκτρολογήστε το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας σας ή εναλλακτικά επιλέξτε image Watemarks για να προσθέσετε κάποιο έτοιμο γραφικό λογότυπο.


4



Πρόκειται για ένα επαγγελματικών προδιαγραφών λογισμικό όπου η προσθήκη υδατογραφήματος σε φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και ισχυρή. Με δυνατότητες πολλαπλών επιπέδων υδατογραφημάτων εικόνων και κειμένων συμπεριλαμβανομένων των περιθωρίων φωτογράφησης, και με ενσωματωμένο επεξεργαστής προφίλ για το σχεδιασμό μεμονωμένων υδατογραφημάτων και πολλά εφέ.Τοποθετήστε το υδατογράφημά σας ξεχωριστά στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε πολλές γωνίες, άκρες ή το κέντρο των φωτογραφιών σας για να εμφανίσετε το υδατογράφημά σας. Προσθέστε περισσότερα από ένα υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε ένα εμφανώς ορατό υδατογράφημα που προστατεύει ολόκληρη τη φωτογραφία σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε ένα περίγραμμα φωτογραφιών γύρω από την εικόνα σας. Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο επιλέγοντας κάποια επί πληρωμή έκδοση απολαμβάνετε όλα τα επιπλέον προνόμια της εφαρμογής.

5



To GoodFrame και το GoodFramePlus είναι δύο εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας με την προσθήκη ενός πλαισίου και να προσθέσετε ένα λογότυπο με την υπογραφή σας. Αλλά μπορεί ωστόσο να σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη ποιότητα για να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας ή να ανεβάσετε στο διαδίκτυο με αντίστοιχη μείωση του μεγέθους και της ποιότητάς τους. Με GoodFramePlus μπορείτε να διορθώσετε ακόμα και τις φωτογραφίες σας και να κάνετε πιο περίπλοκη πλαίσια, ωστόσο, το GoodFrame που σας παρουσιάζουμε σήμερα διατίθεται απολύτως δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα περιορισμό. Θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows. 



6



Προβάλετε και διαχειριστείτε εικόνες, περιστρέψτε, διαγράψτε, μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας με το PhotoHandler. Μετατρέψτε το μέγεθος των εικόνων σας, ρυθμίστε την ποιότητα (συμπίεση), το μέγεθος ή μετατρέψτε τις σε jpeg, gif, tiff, png ή PSD. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε φωτογραφίες από την φωτογραφική σας μηχανή ή από την κάρτα SD και το PhotoHandler θα τις προσθέσει στο σκληρό σας δίσκο αυτόματα. Ωστόσο εκτός από την επεξεργασία μεμονωμένων φωτογραφιών σας επιτρέπει να κάνετε και μαζική επεξεργασία στις εικόνες σας και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε υδατογράφημα είτε μέσω κειμένου είτε από κάποιο λογότυπο σας. Για να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία που θέλετε κάντε διπλό κλικ πάνω της. 
7



Εάν ψάχνετε για ένα έναν απλό εύκολο στη χρήση αλλά με ισχυρές δυνατότητες επεξεργαστή εικόνων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το rEASYze και να κάνετε βασικές εργασίες επεξεργασίας, όπως περικοπή, μετονομασία, αλλαγή μεγέθους ακόμη και εφαρμογή υδατογραφημάτων στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα με μία ή περισσότερες εικόνες. Η εφαρμογή διατίθεται και σε φορητή έκδοση. Μπορείτε να ορίσετε τις επιθυμητές παραμέτρους μεγέθους κατά πλάτος ή ποσοστό εικονοστοιχείων διατηρώντας παράλληλα τις αναλογίες, να περιστρέψετε τις εικόνες εάν χρειάζεται και να προσθέσετε προαιρετικά ένα υδατογράφημα για να προστατεύσετε τα πνευματικά σας δικαιώματα.Εκτός από τις δυνατότητες αλλαγής μεγέθους και υδατογραφήματος, το rEASYze προσφέρει επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας που σας επιτρέπουν να περικόψετε τμήματα της εικόνας, να κάνετε ρυθμίσεις φωτεινότητας και χρώματος και να εφαρμόζετε εφέ φιλτραρίσματος. 

8



Υπάρχουν αρκετά προγράμματα στο διαδίκτυο που μπορούν να μας βοηθήσουν να βάλουμε το λογότυπό μας στις φωτογραφίες μας. Παρ΄ότι έχουμε δημοσιεύσει αρκετά προγράμματα εν τούτοις μπήκαμε στο πειρασμό να σας παρουσιάσουμε ένα ακόμη. Αυτή τη φορά δεν επιλέξαμε κάποιο πρόγραμμα, αλλά μία ιστοσελίδα, έτσι η χρήση της εφαρμογής δεν περιορίζεται από το λειτουργικό μας σύστημα αφού όλοι οι χρήστες, ανεξαιρέτως λειτουργικού συστήματος, μπορούν να δουλέψουν με την εφαρμογή, αρκεί να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε στην ιστοσελίδα που φιλοξενεί την εφαρμογή και να κάνουμε login. Από εκεί και μετά ακολουθώντας πολύ απλά και κατανοητά βήματα μπορούμε να προσθέσουμε τα λογότυπα μας επάνω σε φωτογραφίες και να τις αποθηκεύσουμε στον υπολογιστή μας.



9



Το RealWorld Paint είναι ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα επεξεργασίας και θέασης εικόνων με πολλές δυνατότητες όπως η σχεδίαση λογοτύπων, μπουτόν, επαγγελματικών web εικονιδίων καθώς και raster vector layers. Ακόμη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ρετουσάρισμα των φωτογραφιών σας να αφαιρέσετε ανεπιθύμητες κηλίδες και ελαττώματα στις φωτογραφίες σας αλλά και να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας. Επίσης φτιάξτε κινούμενες εικόνες Gif και χρησιμοποιήστε layers και styles και πολλές ακόμη γραφικές ευκολίες που δύσκολα θα βρείτε σε δωρεάν προγράμματα του είδους. Η χρήση του είναι σχετικά απλή αν και για κάποιες εξειδικευμένες ενέργειες απαιτείται μία σχετική εμπειρία, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε είδους πρόγραμμα αυτού του επιπέδου. Το σημαντικό είναι ότι όλες οι ρυθμίσεις που σας παρέχει η εφαρμογή βρίσκονται σωστά δομημένες στο μενού του προγράμματος χωρίς κρυφά μενού έτσι ώστε να βρείτε αυτό που θέλετε χωρίς να ψάχνετε. Υποστηρίζει ελληνικό μενού.

10



Το Digital Image Tool είναι το λογισμικό που διευκολύνει επαναλαμβανόμενες εργασίες επεξεργασίας φωτογραφιών. Χρησιμοποιήστε το ολοκληρωμένο σύμβολο πνευματικών δικαιωμάτων για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας ή προσθέστε ένα δικό σας υδατογράφημα. Ελέγξτε τη θέση του υδατοσήμου ή χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση "πλακάκι". Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή εικόνας PNG για προσαρμοσμένα υδατογραφήματα. Κλικάρετε ή εφαρμόστε τις μέγιστες ρυθμίσεις πλάτους ή ύψους. Οι εικόνες δεν είναι ποτέ επικαλυμμένες ή κλιμακωτές πάνω από 100%.Εφαρμόστε τις ρυθμίσεις για ατομική περιστροφή ή εφαρμόστε μια συγκεκριμένη περιστροφή σε όλες τις εικόνες. Προσθέστε κείμενο στην κάτω δεξιά γωνία με ημερομηνία, όνομα αρχείου, πιστωτική φωτογραφία, πνευματικά δικαιώματα. Αυτή η λειτουργία έχει ρυθμίσεις διαφάνειας για την εφαρμογή πληροφοριών όσο πιο διακριτικά θέλετε.

11



Το ImagesMixer, είναι η απλή λύση για μετατροπή, αλλαγή μεγέθους, μετονομασία και προστασία με υδατογράφημα των εικόνων ή των φωτογραφιών σας σε παρτίδες πριν τις διανείμετε στο διαδίκτυο. Η έκδοση είναι συμβατή με τα Windows 8.1 και Windows 10. H εκτέλεση λειτουργιών όπως η αλλαγή μεγέθους ή η μετονομασία σε πολλά αρχεία εικόνας μπορεί να είναι πραγματικός πονοκέφαλος, ειδικά αν σκοπεύετε επίσης να προσθέσετε εφέ σε αυτό. Με το ImagesMixer οι τροποποιήσεις εφαρμόζονται σε όλες τις επιλεγμένες εικόνες. Επιπλέον, εάν φορτώσετε μια σειρά εικόνων, η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει μια κινούμενη εικόνα GIF με όσες εικόνες θέλετε Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την αρχική φωτογραφία, ωστόσο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρησιμότητα του ImagesMixer. Ακόμα κι αν είναι λίγο δύσκολο να καταλάβετε τι κάνει κάθε λειτουργία όταν ανοίξετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, ο τρόπος λειτουργίας της γίνεται αρκετά προφανής μετά από λίγα λεπτά χρήσης. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν και αξιόλογο πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες που δύσκολα θα βρείτε σε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα.
 
12



Το LujoSoft Watermark Utility είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα υδατογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε υδατογραφήματα σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου εικόνας. Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να ανοίξει οποιοδήποτε μορφή αρχείου εικόνας σε ένα κυλιόμενο πίνακα και να καθορίσει το κείμενο που πρέπει να εφαρμοστεί ως ένα υδατογράφημα να επιλέξει τη γραμματοσειρά και το χρώμα του υδατογραφήματος, να ορίσει την αδιαφάνεια του υδατογραφήματος να επιλέξει το σημείο όπου το υδατογράφημα θα εμφανίζεται στην εικόνα, και να δει το υδατογράφημα πριν από την αποθήκευση του στην εικόνα. Ο τρόπος χρήσης είναι ο εξής, πατήστε Open File και φορτώσετε την εικόνα που θέλετε να επεξεργαστείτε, πληκτρολογήστε στο πεδίο Watermark Text To Show το κείμενο που επιθυμείτε, πατήστε Opacity για να καθορίσετε την αδιαφάνεια του κειμένου, πατήστε font και επιλέξτε την γραμματοσειρά της επιλογής σας, κάντε κλικ τώρα επάνω στην φωτογραφία στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται το λογότυπό σας, και τέλος πατήστε Save για το σώσετε.

13


Το Sniptool είναι ένα δωρεάν εργαλείο λήψης οθόνης που σας επιτρέπει να καταγράφετε μία ή περισσότερες επιλεγμένες περιοχές στην επιφάνεια εργασίας σας και να το αποθηκεύετε με προαιρετικούς σχολιασμούς. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλές συλλήψεις σε έναν καμβά και να προσθέσετε κείμενο, βέλη, κουκκίδες αριθμών και σχήματα για να σημειώσετε τη σύλληψή σας. Υπάρχει επίσης η επιλογή να θολώσετε τμήματα της εικόνας για προστασία της ιδιωτικότητας. Το τελικό σας στιγμιότυπο οθόνης μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο JPG ή PNG. Στην τελευταία έκδοση που σας παρουσιάζουμε μπορεί να καταγράψει σε βίντεο και σε κινούμενα γραφικά. Τελος, αποτελεί μία πολύ αξιόλογη λύση για την προστασία των φωτογραφιών σας με το λογότυπό σας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .