//Add More external stylesheets WinSetupFromUSB : Εγκαταστήστε τα Windows και άλλες εφαρμογές από USB



Κυριακή 19 Απριλίου 2020

WinSetupFromUSB : Εγκαταστήστε τα Windows και άλλες εφαρμογές από USB

read

To WinSetupFromUSB είναι μία εφαρμογή για τα Windows, που προετοιμάζει το φλασάκι σας για την εγκατάσταση εκδόσεων των Windows από το 2000 / XP, εκκίνηση διαφόρων Linux και BSD  καθώς και άλλες εκδόσεις Windows, Linux, DOS και άλλα βοηθητικά προγράμματα. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα έκδοσης 1.1 μπορεί να δημιουργήσει δίσκο USB με εκδόσεις των Windows που υποστηρίζουν UEFI (Vista x64 SP1 και μεταγενέστερες εκδόσεις x64), ποιο δίσκο USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμφότερες τις λειτουργίες (U) EFI και Legacy BIOS. Τι μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο στικάκι μας; Αρχεία εγκατάστασης των Windows - XP, 2000, 2003, Vista, WIndows 7, Server 2008, Windows 8, Server 2012 και εκδόσεις 32 και 64 bit.

Από την έκδοση 1.1 το πρόγραμμα επιτρέπει τη δημιουργία ενός δίσκου USB ο οποίος μπορεί να εκκινήσει τόσο σε περιβάλλον BIOS και UEFI. Πολλαπλές πηγές που βασίζονται στο WinPE2 (Vista και παραπάνω) από αρχεία ISO όπως το Windows Defender Offline, πρόσφατες εκδόσεις Norton Ghost και δίσκους ανάκτησης κατασκευαστών υπολογιστών που βασίζονται στο περιβάλλον PE (προεγκατάσταση περιβάλλοντος). όπως WinPE1, BartPE, UBCD4Win, LiveXP και παρόμοια προγράμματα WinBuilder, WinFLPC κλπ. 

Πολλαπλές διανομές και βοηθητικά προγράμματα που βασίζονται στο Linux από τα αρχεία ISO - Debian, Ubuntu, Fedora, CentOS για να αναφέρουμε μερικά, αυτό περιλαμβάνει τους περισσότερους δίσκους διάσωσης Antivirus και πολλές άλλες εικόνες ISO, εφόσον είναι συμβατές με την εξομοίωση CD του grub4dos, όπως το Ultimate Boot CD, τα περισσότερα βοηθητικά προγράμματα που βασίζονται στο DOS, οι δίσκοι εκκίνησης Acronis και Paragon κ.ο.κ. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .