//Add More external stylesheets

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Πώς να κάνετε επαναφορά των Windows 10 χωρίς φορμάτ

read

Είναι γεγονός ότι παρά το ότι κατά καιρούς υπάρχουν και αντίθετες φωνές τα windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα απ΄όλες τις εκδόσεις Windows. Μάλιστα προστίθενται συνεχώς νέες τεχνολογίες και αναβαθμίσεις για να ενισχύσουν την σταθερότητα και την απόδοση του λειτουργικού. Πλέον, το να καταφύγει κάποιος σε φορματ και να επαναγκαταστήσει τα windows 10 σε περίπτωση προβλήματος αποτελεί στις μέρες μας εξαίρεση. Ο λόγος είναι ότι τα windows 10 ενσωματώνουν πλέον πολλές διαφορετικές μεθόδους επαναφοράς του υπολογιστή μας στην περίπτωση που αυτός για κάποιο λόγο παύει να λειτουργεί σωστά.  Ο τρόπος επαναφοράς στην περίπτωση αυτή είναι πολύ απλός και μπορεί να γίνει ως εξής :

ΒΗΜΑΤΑ


1


Από την αναζήτηση των windows πληκτρολογήστε επαναφορά αυτού του υπολογιστή.



2


Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στην επιλογή γρήγορα αποτελέσματα και επιλέξτε τον τρόπο επαναφοράς.


Όπως βλέπετε οι δυνατότητες είναι δύο η μία να διατηρήσετε τα αρχεία σας και η άλλη να καταργήσετε όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις. Εσείς απλά επιλέξτε τον τρόπο επαναφοράς και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.  Μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια αυτού του τρόπου επαναφοράς είναι ότι δεν χάνονται οι αναβαθμίσεις που έχετε κάνει έως εκείνη στιγμή, που σημαίνει ότι τα Windows θα διατηρήσουν την έκδοση τους και δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξανά ενημερώσεις, πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τα windows που έχουν εγκατασταθεί σε παλιότερες εκδόσεις τους, που σημαίνει με απλά λόγια ότι θα γλυτώσετε πολύ χρόνο και ταλαιπωρία.



Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .