//Add More external stylesheets VSUsbLogon : Κάντε login στα Windows με ΄΄κωδικό΄΄ το στικάκι σας



Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

VSUsbLogon : Κάντε login στα Windows με ΄΄κωδικό΄΄ το στικάκι σας

read

To VSUsbLogon είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα Windows με ασφαλή τρόπο μέσω μία συσκευής USB, αντικαθιστώντας κατ΄αυτό τον τρόπο τον κωδικό πρόσβασης των Windows που απαιτείται κατά την σύνδεση. 

Έτσι δεν χρειάζεται να θυμάστε και να πληκτρολογείτε κάθε φορά τον κωδικό πρόσβασης. (Ο υπολογιστής σας βέβαια εξακολουθεί να είναι προστατευμένος με κωδικό πρόσβασης).

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows, βάζοντας το USB flash drive σε οποιαδήποτε θύρα USB στον υπολογιστή σας. Το VSUsbLogon υποστηρίζει USB HDD, USB flash drives και άλλες συσκευές USB όπως το iPod, το iPhone, το Samsung Galaxy κ.λ.π.

Όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται μέσω αλγορίθμου AES 256 και με τη χρήση ενός μοναδικού κλειδιού κρυπτογράφησης. Ας δούμε όμως τώρα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ

1

Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα επιλέγουμε settings και αλλάζουμε αν επιθυμούμε τη γλώσσα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

2
Επιλέγουμε το στικάκι μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί Αντιστοίχιση.

3
Επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να εισάγετε στο USB γράψτε τον κωδικό σύνδεσης στα windows στα αντίστοιχα πεδία, επιλέξτε αυτόματη σύνδεση, κάντε έλεγχο του κωδικού σας και πατήστε O.K.

4

Αν επιθυμείτε περισσότερες ρυθμίσεις επιλέξτε ρυθμίσεις και στην επιλογή εξαγωγή USB καθορίστε την ενέργεια που θέλετε να κάνει ο υπολογιστής σας κάθε φορά που βγάζετε το στικάκι σας.Τέλος, από εκεί και μετά, δεν απομένει πια παρά να κάνουμε επανεκίνηση στον υπολογιστή μας ή Log Off και στο εξής δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογούμε κάθε φορά τον κωδικό.

Απλά για τα windows 10 και 11 στο μενού επιλογές εισόδου πατάμε Enter στο εικονίδιο του USB και ΄΄μπαίνουμε΄΄ στα windows πλέον αυτόματα.Φυσικά μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσυνδέσετε το USB κάνοντας Login με τον παραδοσιακό τρόπο εγγραφής του κωδικού σας στα αντίστοιχα πεδία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VSUsbLogon


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .