//Add More external stylesheets Screenpresso : Καταγράψτε σε φωτογραφία ή βίντεο αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας



Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Screenpresso : Καταγράψτε σε φωτογραφία ή βίντεο αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας

read

Το Screenpresso είναι μία δωρεάν εφαρμογή που καταγράφει την επιφάνεια εργασίας σας (στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο HD) για τα εκπαιδευτικά σας έγγραφα, συλλογική εργασία σχεδίασης, αναφορές σφαλμάτων και πολλά άλλα. Το Screenpresso ένα ελαφρύ εργαλείο λήψης οθόνης με ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, και επιλογές κοινής χρήσης. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια εικόνα ή ένα βίντεο με αυτό που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας, να προσθέσετε εφέ και να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε.Μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο και εικόνες με το Screenpresso Cloud χωρίς εγγραφή. Επίσης μπορείτε να τα ανεβάσετε στα Evernote, Google Drive, Twitter, Facebook, Dropbox και άλλα.

Το πρόγραμμα διατίθεται σε τρείς εκδόσεις την δωρεάν την Pro και την ENTERPRISE για επιχειρήσεις. Η δωρεάν έκδοση που μας ενδιαφέρει περιλαμβάνει αρκετές δυνατότητες για κάποιον που δεν επιθυμείνα δουλέψει επαγγελματικά με τέτοιου είδους προγράμματα. Ωστόσο τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων μπορείτε να τις  δείτε εδώ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .