//Add More external stylesheets RollBack Rx Home : Κορυφαία, δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης και επαναφοράς των windows



Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

RollBack Rx Home : Κορυφαία, δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης και επαναφοράς των windows

read

Όπως είναι γνωστό τα Windows διαθέτουν λύσεις για την επαναφορά του υπολογιστή μας σε προγενέστερη κατάσταση σε περίπτωση προβλήματος. Η μία εξ΄αυτών είναι η κλασική Επαναφορά Συστήματος που μπορεί να σας βοηθήσει στην επαναφορά σε προγενέστερο χρονικό σημείο όταν ο υπολογιστής σας λειτουργούσε σωστά. Η δεύτερη λύση είναι η ολική επαναφορά του υπολογιστή σας μέσω image.

H Επαναφορά Συστήματος σε προγενέστερη κατάσταση είναι η πιο σύντομη οδός για λύσετε προβλήματα, ωστόσο δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη και πολλές φορές ενδεχομένως να περιλαμβάνει και το πρόβλημα, (για παράδειγμα κακόβουλο λογισμικό) αλλά ενδέχεται ακόμη και να μην μπορεί να λύσει διάφορα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εγκατάσταση ενός προβληματικού λογισμικού.

Ο εναλλακτικός τρόπος είναι η εγκατάσταση του λογισμικού σε sandbox, ώστε να μην γίνονται αλλαγές στα αρχεία του συστήματος ωστόσο ακόμα και αυτή η λύση έχει τα προβλήματά της. Το κενό αυτό έρχεται να συμπληρώσει το RollBack Rx Home είναι το λογισμικό που κάνει τη διαφορά, αφού και μπορείτε να δουλέψετε χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά και όποτε θελήσετε να απορρίψετε τις αλλαγές στον υπολογιστή σας και να το επαναφέρετε σε προγενέστερη κατάσταση όταν αυτός λειτουργούσε σωστά.


Για να γίνω ποιο κατανοητός, αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή κατά την επανεκκίνηση που θα σας ζητηθεί θα πάρει μία εικόνα του υπολογιστή σας. Από εκεί και μετά κατά την είσοδό σας στα windows μπορείτε να εγκαταστήσετε ότι θέλετε χωρίς να έχετε κανένα φόβο.  Η επανεκκίνηση του RollBack Rx Home εμποδίζει τις αλλαγές που έγιναν στις μονάδες δίσκου σας επαναφέροντας τη βασική εικόνα κάθε φορά που ξεκινάει η εκκίνηση του υπολογιστή, επομένως ακόμη και εάν κάνετε λήψη αρχείων, ιών, κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και να προσπαθήσετε να τροποποιήσετε αρχεία των Windows το RollBack Rx Home θα επαναφέρει τον υπολογιστή πίσω στην επιθυμητή κατάσταση. Δημιουργεί ένα πλήρες στιγμιότυπο του συστήματος σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος έτσι ώστε να είστε σε θέση να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και αν τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

Η χρήση του είναι αρκετά απλή, αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα κάντε επανεκκίνηση και κάντε login στα windows. Από εκεί και μετά αν θελήσετε να κάνετε καινούργιο αντίγραφο ασφαλείας για τον υπολογιστή σας τρέξτε το πρόγραμμα, πατήστε στην επιλογή Snapshots και μετά κάντε κλικ στο κουμπί New Snapshot.
Αν τώρα για κάποιο λόγο θέλετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας από κάποιο παλιότερο αντίγραφο πατήστε στην ίδια διαδρομή Instant Restore κάντε κλικ στο εικονίδιο Rollback Computer και τέλος επιλέξτε το αντίγραφο που επιθυμείτε. Η βασική του διαφορά σε σχέση με άλλα δωρεάν προγράμματα είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε Recovery τον υπολογιστή σας ακόμη και αν αυτός δεν μπορεί να μπει στα windows. Για τον σκοπό αυτό πατήστε απλά επάνω στο λογότυπο RollBack RX Home  (εμφανίζεται πάντα για λίγα δευτερόλεπτα κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας)
και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Θα τρέξει σε Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 & 8.1, 10  ( 32  και 64 bit ). Στην περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε τις νέες αλλαγές που πιθανόν προήλθαν από κάποια αναβάθμιση και εγκατάσταση νέων προγραμμάτων  πάρτε μία νέα  ολοκληρωμένη εικόνα του υπολογιστή σας και διαγράψτε την παλαιότερη.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα χρειαστεί να κάνετε registration και κατά την επιβεβαίωση θα σας δοθεί το σχετικό link για να το κατεβάσετε, αποσυμπιέστε το αρχείο και εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση ο υπολογιστής σας θα επανεκκινηθεί ώστε να εγκατασταθεί ο bootloader που θα βλέπετε για λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά που θα ξεκινάτε τον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .