//Add More external stylesheets PDFsam Basic : Περιστρέψτε, διαιρέστε, εξάγετε και συγχωνεύστε αρχεία PDF



Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

PDFsam Basic : Περιστρέψτε, διαιρέστε, εξάγετε και συγχωνεύστε αρχεία PDF

read

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα για Windows που σας επιτρέπει να διαχωρίζετε και να συγχωνεύετε αρχεία PDF. Παρέχει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, καθιστώντας εύκολο τον χειρισμό και την οργάνωση των εγγράφων PDF σας.

Με το PDFsam Basic, μπορείτε να χωρίσετε αρχεία PDF σε μεμονωμένες σελίδες, να εξαγάγετε συγκεκριμένες σελίδες ή να τις χωρίσετε με βάση ένα συγκεκριμένο εύρος σελίδων. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρειάζεται να διαχωρίσετε ορισμένες ενότητες ενός PDF ή να εξαγάγετε συγκεκριμένες πληροφορίες από ένα μεγαλύτερο αρχείο.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να συγχωνεύσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα μόνο έγγραφο. Αυτό είναι ιδανικό όταν θέλετε να συνδυάσετε πολλά PDF σε μια ολοκληρωμένη αναφορά ή να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο εγγράφων. Μπορείτε να κανονίσετε τη σειρά των αρχείων και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις όπως επιθυμείτε.

Διαθέτει διάφορες επιλογές συγχώνευσης, όπως συγχώνευση ολόκληρων εγγράφων, συγχώνευση επιλεγμένων σελίδων από διαφορετικά έγγραφα ή ανάμειξη σελίδων από διαφορετικά αρχεία. Αυτό παρέχει ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο συνδυάζετε τα PDF σας.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την αναδιάταξη σελίδων σε ένα αρχείο PDF. Μπορείτε εύκολα να αναδιατάξετε τις σελίδες σύροντάς τες και αποθέτοντάς τες στην επιθυμητή σειρά. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν θέλετε να οργανώσετε το περιεχόμενο ή να διορθώσετε τη σειρά των σελίδων σε ένα έγγραφο.

Επιπλέον, το PDFsam Basic σάς επιτρέπει να περιστρέφετε σελίδες PDF για να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό τους. Μπορείτε να περιστρέψετε σελίδες μεμονωμένα ή να περιστρέψετε ολόκληρο το έγγραφο για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο εμφανίζεται σωστά.

Η επιλογή σελίδας μπορεί να ρυθμιστεί με τη μορφή διαστημάτων σελίδας διαχωρισμένων με κόμμα (Ex 1-10, 14, 25-), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καθορίσετε ποιες σελίδες θέλετε να συγχωνεύσετε για κάθε αρχείο PDF εισόδου.  

Ορίστε τι πρέπει να κάνετε με τους σελιδοδείκτες των συγχωνευμένων αρχείων PDF. Μπορείτε να τα συγχωνεύσετε, να τα απορρίψετε για να διατηρήσετε μικρότερο ή να δημιουργήσετε ένα νέο δέντρο σελιδοδεικτών με μία καταχώρηση για κάθε συγχωνευμένο αρχείο PDF. 

Μια λίστα με καταχωρίσεις με δυνατότητα κλικ θα σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε εύκολα στα συγχωνευμένα αρχεία PDF. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας PDF που ξεχωρίζει για την απλότητα αλλά και για το πλήθος των επιλογών του.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDFsam Basic


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .