//Add More external stylesheets nomacs : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων με μοναδικά χαρακτηριστικά



Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

nomacs : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων με μοναδικά χαρακτηριστικά

read

Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε όλες τις συνήθεις μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων RAW και psd.Το nomacs διαθέτει ημι-διαφανή widget που εμφανίζουν πρόσθετες πληροφορίες όπως μικρογραφίες, μεταδεδομένα ή ιστόγραμμα. Περιλαμβάνει δυνατότητα προεπισκόπηση μικρογραφίας του τρέχοντος φακέλου καθώς και ένα πίνακα εξερεύνησης αρχείων, ο οποίος επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ φακέλων. Μέσα σε έναν κατάλογο μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο αρχείου, έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο εικόνες των οποίων τα ονόματα αρχείων έχουν μια συγκεκριμένη συμβολοσειρά.

Περιλαμβάνει μεθόδους χειρισμού εικόνας για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, της αντίθεσης, του κορεσμού, της απόχρωσης, και της έκθεσης. Διαθέτει λειτουργία ψευδοχρώματος που επιτρέπει τη δημιουργία ψευδών έγχρωμων εικόνων. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των nomacs είναι ο συγχρονισμός πολλαπλών παρουσιών. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις εικόνες με μεγέθυνση ή πανοραμική λήψη στην ίδια ακριβώς θέση .

nomacs :3.16

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .