Πώς να επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση το Microsoft StoreH Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 10 παρ΄ότι έχει βελτιστοποιήσει το Microsoft Store δεν λείπουν τα προβλήματα. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, όπως σφάλματα, άρνηση εκκίνησης του Microsoft store και άλλα θέματα όπως εμφάνιση μηνυμάτων λαθών κ.λ.π. Αν και και κάποια από αυτά μπορεί να λυθούν με μία απλή επανεκκίνηση του υπολογιστή μας στην περίπτωση που επιμένουν υποδηλώνουν πρόβλημα.  Ωστόσο η Microsoft έχει προβλέψει και έχει αναπτύξει για το σκοπό ένα τρόπο επαναφοράς του Microsoft Store. Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα τέτοιου είδους που επιμένουν μπορείτε με ένα πολύ απλό τρόπο να κάνετε Reset το Microsoft Store έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά. Ας δούμε όμως τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ

1.  Από το πεδίο κέντρου ενεργειών, επιλέξτε όλες οι ρυθμίσεις,και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε εφαρμογές .
2.  Στην επόμενη καρτέλα και στο πεδίο αναζήτηση σε αυτή τη λίστα πληκτρολογήστε Store, κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Strore και μετά κάντε κλικ στην επιλογή για προχωρημένους.3. Τέλος, στην επόμενη καρτέλα, βρείτε την επιλογή επαναφορά και πατήστε στο κουμπί επαναφοράς. Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα θα λυθεί ωστόσο αν επιμένει θα δούμε πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σε επόμενα άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές αρκεί να διατυπώνονται με κόσμιο τρόπο.Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας που όμως θα πρέπει να είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα.