//Add More external stylesheets

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Keybreeze : Μετατρέψτε το πληκτρολόγιό σας σε ένα ευέλικτο εργαλείο

read

Είστε χαμένοι μέσα στα εικονίδια και ψάχνετε κάθε φορά να βρείτε το εικονίδιο του προγράμματος για να τρέξετε την αγαπημένη σας εφαρμογή; Το Keybreeze είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας δώσει τη λύση αφού τρέχει στο παρασκήνιο και μένει κρυφή μέχρι να τη χρειαστείτε. 

Το Keybreeze είναι μια ισχυρή εφαρμογή για υπολογιστές που σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία με λίγα μόνο πλήκτρα. Με το Keybreeze, μπορείτε να ανοίξετε αρχεία, φακέλους και ιστοσελίδες, να αναζητήσετε στον υπολογιστή σας ή στο διαδίκτυο, να επικολλήσετε προσαρμοσμένο κείμενο, να δημιουργήσετε σημειώσεις και υπενθυμίσεις, να ελέγξετε τα παράθυρα στην οθόνη σας, να εκτελέσετε πολυγραμμικούς υπολογισμούς και να αυτοματοποιήσετε τα κλικ του ποντικιού και τις πληκτρολογήσεις σας.


Εάν χρησιμοποιείτε το ερωτηματικό ως το πλήκτρο πρόσβασης, μπορείτε να πατήσετε το ερωτηματικό δύο φορές για να εισαγάγετε ένα ερωτηματικό στο τρέχον πεδίο κειμένου ή να πατήσετε ερωτηματικό + κενό ή ερωτηματικό + Enter για να προσομοιώσετε αυτές τις πληκτρολογήσεις στο τρέχον πεδίο κειμένου.

Κάντε αριστερό κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να εμφανιστεί το Keybreeze Desktop. Κάντε δεξί κλικ για να εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές.

Πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε μία από αυτές τις κοινές λέξεις-κλειδιά για να διαμορφώσετε το Keybreeze Desktop.


Πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε μερικά γράμματα για να ανοίξετε ένα αρχείο, φάκελο ή ιστότοπο. Μόλις επισημανθεί η καταχώριση, πατήστε Enter για να την εκκινήσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο ή να πατήσετε Ctrl + M για να λάβετε ένα μενού με επιλογές:

Η εφαρμογή θα ευρετηριάσει αυτόματα τα στοιχεία της επιφάνειας εργασίας και του μενού "Έναρξη", καθώς και το φάκελο "Έγγραφα". Διαμορφώστε και άλλους καταλόγους πληκτρολογώντας επιλογές ως λέξη-κλειδί.

Μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή καθυστέρηση πριν εμφανιστεί μια καταχώριση, ωστόσο, μπορείτε να το επιταχύνετε προσθέτοντας προσαρμοσμένες λέξεις-κλειδιά. 

Προσθέστε προσαρμοσμένες λέξεις-κλειδιά κάνοντας δεξί κλικ σε μια καταχώριση και κάνοντας κλικ στην προσθήκη προσαρμοσμένης λέξης-κλειδιού ή πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε προσθήκη ως λέξη-κλειδί ή κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκη λέξης-κλειδιού στο Keybreeze Desktop. 

Το Keybreeze Desktop συνοδεύεται από μια ποικιλία προκαθορισμένων εντολών, όπως επανεκκίνηση των Windows, ενεργοποίηση της προφύλαξης οθόνης και πολλά άλλα. Πληκτρολογήστε τη λίστα ως λέξη-κλειδί για να δείτε τις προκαθορισμένες εντολές. 

Δημιουργήστε αυτοκόλλητες σημειώσεις πληκτρολογώντας τη σημείωση ως λέξη-κλειδί. Κάντε διπλό κλικ σε μια σημείωση για να μεταβείτε από τη λειτουργία επεξεργασίας στη λειτουργία μόνο για ανάγνωση.

Κάντε δεξί κλικ σε μια σημείωση σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση για να ορίσετε υπενθυμίσεις και άλλες επιλογές ή πληκτρολογήστε υπενθύμιση [σημείωση] ως λέξη-κλειδί.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Άνοιγμα Αρχείων, Φακέλων και Ιστοσελίδων : Μπορείτε να ανοίξετε αρχεία, φακέλους και ιστοσελίδες απλά πληκτρολογώντας μερικά γράμματα αφού πατήσετε ένα πλήκτρο συντόμευσης, όπως το Shift + Space ή το ελληνικό σημείο-κόμμα.
  2. Αναζήτηση στον Υπολογιστή και στο Διαδίκτυο :  Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναζητήσετε αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας, καθώς και να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις στο διαδίκτυο, εξοικονομώντας σας χρόνο και προσπάθεια.
  3. Επικόλληση Προσαρμοσμένου Κειμένου : Μπορείτε να επικολλήσετε προσαρμοσμένο κείμενο σε πεδία κειμένου πληκτρολογώντας μερικά γράμματα και πατώντας Enter. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συχνά χρησιμοποιούμενες απαντήσεις email, βήμα προς βήμα οδηγίες, αποσπάσματα κώδικα κ.ά.
  4. Δημιουργία Σημειώσεων και Υπενθυμίσεων : Δημιουργήστε σημειώσεις άμεσα, κρατήστε τις σημειώσεις στην κορυφή άλλων παραθύρων, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και αναβάλετε μια σημείωση για να επανεμφανιστεί μετά από λίγα λεπτά.
  5. Υπολογισμοί : Μπορείτε να εκτελέσετε υπολογισμούς άμεσα πληκτρολογώντας τον υπολογισμό και πατώντας Enter. Προσθέστε περισσότερους υπολογισμούς χωρίς να αφαιρέσετε τα δάχτυλά σας από το πληκτρολόγιο, και αντιγράψτε το αποτέλεσμα με το CTRL + C ή κρατήστε την αριθμομηχανή στην κορυφή των άλλων παραθύρων με το F11.
  6. Διαχείριση Πρόχειρου : Πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης, πληκτρολογήστε "c" και πατήστε Enter για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ιστορικό κειμένων που έχετε αντιγράψει στο πρόχειρο. Επικολλήστε άμεσα αυτό το κείμενο στο τρέχον παράθυρο ή δημιουργήστε μια λειτουργία κειμένου για να το αποθηκεύσετε μόνιμα.
  7.  Αυτοματοποίηση Κλικ και Πληκτρολογήσεων :  Αν θέλετε να κάνετε κάτι που δεν υποστηρίζεται από προεπιλογή, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τα κλικ του ποντικιού και τις πληκτρολογήσεις σας με ένα μακροεντολή. Όταν πατήσετε το πλήκτρο συντόμευσης και πληκτρολογήσετε το μακροεντολή, το Keybreeze θα επαναλάβει αυτόματα τα κλικ και τις πληκτρολογήσεις σας.

Σε τελική ανάλυση πρόκειται για ένα εξαιρετικό, απολύτως δωρεάν εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Keybreeze


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ