//Add More external stylesheets Keybreeze : Μετατρέψτε το πληκτρολόγιό σας σε ένα ευέλικτο εργαλείο


Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Keybreeze : Μετατρέψτε το πληκτρολόγιό σας σε ένα ευέλικτο εργαλείο

read

Είστε χαμένοι μέσα στα εικονίδια και ψάχνετε κάθε φορά να βρείτε το εικονίδιο του προγράμματος για να τρέξετε την αγαπημένη σας εφαρμογή; Το Keybreeze είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας δώσει τη λύση αφού τρέχει στο παρασκήνιο και μένει κρυφή μέχρι να τη χρειαστείτε. 

Το Keybreeze Desktop σάς επιτρέπει να εκτελείτε σχεδόν οποιαδήποτε εργασία στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το πληκτολόγιο.

Ανοίξτε αρχεία, φακέλους και ιστότοπους, πραγματοποιήστε αναζήτηση στον υπολογιστή σας, αναζητήστε ιστότοπους, επικολλήστε προσαρμοσμένο κείμενο σε πεδία κειμένου, αυτοματοποιήστε ενέργειες με μακροεντολές, δημιουργήστε σημειώσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

To Keybreeze Desktop είναι αόρατο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πατώντας ένα πλήκτρο πρόσβασης στο πληκτρολόγιό σας, όπως Shift + Space, Alt + Space.


Εάν χρησιμοποιείτε το ερωτηματικό ως το πλήκτρο πρόσβασης, μπορείτε να πατήσετε το ερωτηματικό δύο φορές για να εισαγάγετε ένα ερωτηματικό στο τρέχον πεδίο κειμένου ή να πατήσετε ερωτηματικό + κενό ή ερωτηματικό + Enter για να προσομοιώσετε αυτές τις πληκτρολογήσεις στο τρέχον πεδίο κειμένου.

Κάντε αριστερό κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να εμφανιστεί το Keybreeze Desktop. Κάντε δεξί κλικ για να εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές.

Πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε μία από αυτές τις κοινές λέξεις-κλειδιά για να διαμορφώσετε το Keybreeze Desktop.


Πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε μερικά γράμματα για να ανοίξετε ένα αρχείο, φάκελο ή ιστότοπο. Μόλις επισημανθεί η καταχώριση, πατήστε Enter για να την εκκινήσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο ή να πατήσετε Ctrl + M για να λάβετε ένα μενού με επιλογές:

Η εφαρμογή θα ευρετηριάσει αυτόματα τα στοιχεία της επιφάνειας εργασίας και του μενού "Έναρξη", καθώς και το φάκελο "Έγγραφα". Διαμορφώστε και άλλους καταλόγους πληκτρολογώντας επιλογές ως λέξη-κλειδί.

Μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή καθυστέρηση πριν εμφανιστεί μια καταχώριση, ωστόσο, μπορείτε να το επιταχύνετε προσθέτοντας προσαρμοσμένες λέξεις-κλειδιά. 

Προσθέστε προσαρμοσμένες λέξεις-κλειδιά κάνοντας δεξί κλικ σε μια καταχώριση και κάνοντας κλικ στην προσθήκη προσαρμοσμένης λέξης-κλειδιού ή πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης και πληκτρολογήστε προσθήκη ως λέξη-κλειδί ή κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκη λέξης-κλειδιού στο Keybreeze Desktop. 

Το Keybreeze Desktop συνοδεύεται από μια ποικιλία προκαθορισμένων εντολών, όπως επανεκκίνηση των Windows, ενεργοποίηση της προφύλαξης οθόνης και πολλά άλλα. Πληκτρολογήστε τη λίστα ως λέξη-κλειδί για να δείτε τις προκαθορισμένες εντολές. 


Δημιουργήστε αυτοκόλλητες σημειώσεις πληκτρολογώντας τη σημείωση ως λέξη-κλειδί. Κάντε διπλό κλικ σε μια σημείωση για να μεταβείτε από τη λειτουργία επεξεργασίας στη λειτουργία μόνο για ανάγνωση.


Κάντε δεξί κλικ σε μια σημείωση σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση για να ορίσετε υπενθυμίσεις και άλλες επιλογές ή πληκτρολογήστε υπενθύμιση [σημείωση] ως λέξη-κλειδί.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Keybreeze


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!