Image Watermark Studio : Δωρεάν εφαρμογή υδατογράφησης για την προστασία των εικόνων σας



Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Image Watermark Studio : Δωρεάν εφαρμογή υδατογράφησης για την προστασία των εικόνων σας

read

Το Image Watermark Studio είναι ένα δωρεάν- ισχυρό εργαλείο λογισμικού υδατογράφησης για την προστασία των δικαιωμάτων σας στις ψηφιακές σας εικόνες και φωτογραφίες.  Προσθέστε το όνομα, τη μάρκα, τον ιστότοπό σας, το σήμα πνευματικής ιδιοκτησίας, η το λογότυπο της εταιρείας στις φωτογραφίες σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε σε εκατοντάδες φωτογραφίες ταυτόχρονα το υδατογράφημά σας .

Απλά σύρτε και αποθέστε ορισμένες από τις εικόνες σας στη λίστα, επιλέξτε τύπο υδατογραφήματος, ορίστε τις ιδιότητες και εξάγετε τις υδατογραφημένες εικόνες μέσα σε ένα λεπτό. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός, αφού τρέξετε την εφαρμογή σύρτε τις φωτογραφίες που θέλετε να υδατογραφήσετε μέσα στο κενό πλαίσιο στο μενού της εφαρμογής, εναλλακτικά πατήστε το κουμπί Add Image για να επιλέξτε μία μία τις φωτογραφίες σας ή Add Folder αν θέλετε να υδατογραφήσετε πολλές φωτογραφίες μαζί.

Στο πεδίο Caption πληκτρολογήστε το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας σας ή εναλλακτικά επιλέξτε image Watemarks για να προσθέσετε κάποιο έτοιμο γραφικό λογότυπο.



Επιλέξτε τώρα σε ποιο ακριβώς σημείο της φωτογραφίας θέλετε να φαίνεται το υδατογράφημα, αλλάξτε αν θέλετε τη γραμματοσειρά και το μέγεθός της, περιστρέψτε αν επιθυμείτε και μεγαλώστε το η μικρίνετέ το, αν επιλέξατε (Image Watermak) μέσω του Image Scale. Αφού ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα πατήστε στο κουμπί Output Settings& Start.

Επιλέξτε αν θέλετε να σώσετε τις φωτογραφίες σας σε κάποιο νέο φάκελο ή να τι κάνετε overwrite στη θέση που βρίσκονται και αλλάξτε αν επιθυμείτε τις διαστάσεις και το φορμά των εικόνων σας. Τέλος, πατήστε στο Start για να ξεκινήσει η μετατροπή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!