HDDScan : Διαγνωστικό λογισμικό για σκληρούς δίσκους και SSDs



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

HDDScan : Διαγνωστικό λογισμικό για σκληρούς δίσκους και SSDs

read

Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα δεδομένα μας ασφαλή και να προλαμβάνουμε πιθανές βλάβες στους σκληρούς δίσκους μας. 

Το HDDScan είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους χρήστες που θέλουν να ελέγξουν την κατάσταση του σκληρού δίσκου τους. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του δίσκου, την απόδοσή του και την πιθανότητα αποτυχίας. Επίσης, παρέχει διάφορα εργαλεία για τη διάγνωση και την επισκευή προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Το πρόγραμμα, υποστηρίζει διάφορους τύπους σκληρών δίσκων, συμπεριλαμβανομένων των SATA, IDE, SCSI, USB και FireWire. Επίσης, υποστηρίζει διάφορες τεχνολογίες διαγνωστικής, όπως S.M.A.R.T., LBA, τεστ επιδόσεων και επαναφορά δεδομένων.


Ένα από τα πλεονεκτήματα του HDDScan είναι η ευκολία χρήσης του.  Εχει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή που του επιτρέπει να πραγματοποιήσει γρήγορα και εύκολα  τον έλεγχο.

Επιπλέον,  λεπτομερείς αναφορές σχετικά με την κατάσταση του δίσκου, καθώς και προειδοποιήσεις για πιθανά προβλήματα. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προλάβει πιθανές αποτυχίες και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων του.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητα εκτέλεσης εκτεταμένων ελέγχων στον σκληρό δίσκο. Μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του δίσκου, τον χρόνο απόκρισης, τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων και να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, το HDDScan διαθέτει  εργαλεία, όπως η διαγραφή ασφαλούς εκκίνησης ή η επαναφορά των παραμέτρων SMART. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα επαναφοράς των παραμέτρων SMART.


Οι παράμετροι SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) παρέχουν πληροφορίες για την κατάσταση του σκληρού δίσκου και την πρόοδο των πιθανών προβλημάτων. Με το HDDScan, μπορείτε να επαναφέρετε τις παραμέτρους SMART στις προεπιλεγμένες τιμές, προσφέροντας έτσι μια νέα αρχή για την αξιολόγηση της υγείας του δίσκου.

Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ελέγχων σς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, USB μονάδες, κάρτες μνήμης και άλλες αποθηκευτικές συσκευές. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που χρησιμοποιούν πολλές συσκευές αποθήκευσης και θέλουν να ελέγξουν την κατάσταση της υγεία τους σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Συνοψίζοντας, το HDDScan είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση της υγείας των σκληρών δίσκων μας και την πρόληψη απώλειας δεδομένων. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που πρέπει να έχεις.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HDDScan

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .