//Add More external stylesheets Gadwin PrintScreen : Ο απλούστερος τρόπος δημιουργίας screenshots



Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Gadwin PrintScreen : Ο απλούστερος τρόπος δημιουργίας screenshots

read

Δωρεάν λογισμικό, σύλληψης οθόνης, που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης εύκολα και γρήγορα. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους χρειάζονται να καταγράφουν την οθόνη του υπολογιστή τους για διάφορους λόγους, όπως παρουσιάσεις, εκπαιδευτικούς σκοπούς, ή ακόμα και απλά για προσωπική χρήση.

Διαθέτει αρκετές επιλογές για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήρη οθόνη, παράθυρο, ή ακόμα και μια συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης που θέλετε να τραβήξετε. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα αποθηκευτεί το στιγμιότυπο, είτε ως εικόνα, είτε ως PDF αρχείο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Gadwin PrintScreen είναι η ευκολία χρήσης του. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να το αποθηκεύσετε όπως επιθυμείτε. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία στη χρήση παρόμοιων προγραμμάτων, καθώς το μενού του του είναι φιλικό προς τον χρήστη και εύκολα προσβάσιμο.

Επιπλέον, διαθέτει και προηγμένες λειτουργίες για τους πιο έμπειρους χρήστες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, όπως τον τρόπο αποθήκευσης των στιγμιότυπων, την ποιότητα της εικόνας, και άλλες παρόμοιες επιλογές.

Συνοψίζοντας, εάν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, το Gadwin PrintScreen είναι μια πολύ καλή επιλογή που αξίζει να δοκιμάσετε. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Gadwin PrintScreen


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .