//Add More external stylesheets Free Firewall : Δωρεάν επαγγελματικό τείχος προστασίας για τα Windows



Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Free Firewall : Δωρεάν επαγγελματικό τείχος προστασίας για τα Windows

read

To Free Firewall είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό firewall που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον πλήρη έλεγχο της ροής των δεδομένων από το σύστημά σας και που σας προστατεύει ενάντια στις απειλές του Internet. Ελέγχει κάθε πρόγραμμα στον υπολογιστή σας με την άδεια ή να αρνηθεί την πρόσβαση στο Internet. 

Θα σας ειδοποιεί εάν οι αιτήσεις των εφαρμογών επιδιώκουν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο στο παρασκήνιο, χωρίς να το γνωρίζετε. Πρόκειται για ένα ακόμη ένα δωρεάν Firewall που ωστόσο εκτός από την αποτελεσματικότητά του διακρίνεται και για την απλότητα του.

Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να αποτρέψετε τον επιτιθέμενο να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω της αξιοποίησης τυχόν ευπαθειών ασφαλείας. Προστατεύστε τον εαυτό σας από μια απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο του συστήματός σας και την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. 

Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την κυκλοφορία στις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, με τον έλεγχο της πρόσβασης στο δίκτυο και το Internet εφαρμογή, έτσι επιτρέπετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο εκείνα τα προγράμματα που εμπιστεύεστε. κοινοποίηση της πρόσβασης.

Το Free Firewall δεν είναι απλά ένα δωρεάν τείχος προστασίας αλλά ένα πλήρως εξοπλισμένο τείχος προστασίας, που παρέχει πρόσθετες δυνατότητες για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας ζωής σας από τους εισβολείς. 

Τέλος μπορείτε να αποτρέψετε ότι οι υπηρεσίες παρακολούθησης στις ιστοσελίδες θα μπορούν αναλύσουν τις συνήθειες σας κατά το σερφάρισμα. Με αυτό τον τρόπο το τείχος προστασίας εμποδίζει τις κλήσεις προς τις στατιστικές και τις υπηρεσίες ανάλυσης στις σελίδες του Διαδικτύου, η οποία καταγράψει την συμπεριφορά του χρήστη στο παρασκήνιο.

Τα botnet αποτελούνται από πολλούς υπολογιστές που εκτελούν ένα κακόβουλο λογισμικό στο παρασκήνιο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξ αποστάσεως για επιθέσεις. Η εφαρμογή σάς ειδοποιεί για μεταδόσεις στο παρασκήνιο, τις οποίες μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα τείχη προστασίας, μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε άλλο τείχος προστασίας παράλληλα, απολαύστε λοιπόν υψηλότερο επίπεδο προστασίας και συνδυάστε διαφορετικές λειτουργίες 

Εκτός από τις βασικές δυνατότητες, προσφέρει χρήσιμα εργαλεία για την προστασία από την τηλεμετρία και την προστασία του απορρήτου σας από την παρακολούθηση.  
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Free Firewall


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .