//Add More external stylesheets Duplicati : Δωρεάν πρόγραμμα αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας



Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Duplicati : Δωρεάν πρόγραμμα αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας. Με το Duplicati, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σε διάφορες τοποθεσίες, όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δίκτυα αποθήκευσης και ακόμα και στο cloud.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Duplicati είναι η δυνατότητα του να κρυπτογραφεί τα αντίγραφα ασφαλείας προτού αποθηκευτούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή, ακόμα και αν καταλήξουν σε μη ασφαλή τοποθεσία.

Επιπλέον, διαθέτει ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον που καθιστά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απλή και ευέλικτη. Μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας να γίνεται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόπο.

Είναι συμβατό με πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox και το Amazon S3, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας σε αυτές τις πλατφόρμες με ευκολία.

Συνολικά, είναι ένα ισχυρό εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας που προσφέρει αξιόπιστη προστασία για τα δεδομένα σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή Duplicati


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .