//Add More external stylesheets CarotDAV : Διαχειριστείτε Dropbox, Google Drive, OneDrive και άλλες υπηρεσίες Cloud



Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

CarotDAV : Διαχειριστείτε Dropbox, Google Drive, OneDrive και άλλες υπηρεσίες Cloud

read

Έχετε βαρεθεί   να ψάχνετε τρόπο για να διαχειριστείτε τις μεταφορές αρχείων και την  αποθήκευση των αρχείων σας; Μην ψάχνετε πέρα από το CarotDAV - το απόλυτο εργαλείο για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης WebDAV, FTP, SFTP στο διαδίκτυο. Σχεδιασμένο ειδικά για  Windows,  και   δωρεάν.

Το CarotDAV είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με διάφορους online αποθηκευτικούς χώρους, όπως το Google Drive, το OneDrive, το Dropbox και  άλλους.  Ιδανικό για όσους χρειάζονται να διαχειριστούν τα αρχεία τους από διάφορες πλατφόρμες για να τα μεταφέρουν εύκολα από τον υπολογιστή τους.

Με το CarotDAV, μπορείτε να συγχρονίσετε τα αρχεία σας με τον υπολογιστή σας, να τα διαχειριστείτε όπως θέλετε και να τα μοιραστείτε με άλλους. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει ασφαλή σύνδεση με τους online αποθηκευτικούς χώρους, προστατεύοντας έτσι τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητους κινδύνους.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του CarotDAV είναι η ευκολία χρήσης του. Με ένα απλό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, μπορείτε να περιηγηθείτε στα αρχεία σας, να τα επεξεργαστείτε και να τα μεταφέρετε με μεγάλη άνεση. Επιπλέον, διαθέτει, πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως τον συγχρονισμό αρχείων, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη διαχείριση των αρχείων σας με λίστες.

Είτε χρειάζεται να συνδεθείτε σε διακομιστή WebDAV, διακομιστή FTP, διακομιστή SFTP ή να διαχειριστείτε τα αρχεία σας σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες αποθήκευσης, όπως το Google Drive ή το Dropbox - το CarotDAV σας καλύπτει.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του CarotDAV είναι ο ενσωματωμένος απλοποιημένος διακομιστής WebDAV για τοπική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε σε εξωτερικούς διακομιστές αλλά και να ρυθμίσετε τον δικό σας διακομιστή WebDAV στον τοπικό σας υπολογιστή χωρίς κόπο. 

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για την αποθήκευση και πρόσβαση σε αρχεία τοπικά απευθείας από την εφαρμογή.


Συνοψίζοντας,  πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διαχείριση των online αποθηκευτικών χώρων σας. Με την ευκολία χρήσης, τις προηγμένες λειτουργίες και τη δωρεάν διάθεσή του αξίζει να το δοκιμάσετε

Ας δούμε τώρα τα βήματα που ακολουθούμε για το συνδέσουμε :

ΒΗΜΑΤΑ


1. 
Επιλέξτε τη διαδρομή file-New connection και επιλέξτε την υπηρεσία με την οποία θέλετε να συνδεθείτε.


2. 
Στο πεδίο setting name γράψτε το όνομα της υπηρεσίας και πατήστε στο κουμπί Authorize, κάντε κλικ πρώτα στον σύνδεσμο που θα δείτε και αντιγράψτε τον κωδικό που θα σας δοθεί στο πεδίο Code.


3. 
Από εκεί και μετά μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, να δημιουργήσετε νέους φακέλους για να ανεβάσετε τα αρχεία σας ή να κατεβάσετε αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CarotDAV


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .