Canva Photo : Δημιουργήστε εντυπωσιακά σχέδια



Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Canva Photo : Δημιουργήστε εντυπωσιακά σχέδια

read

Το Canva αποτελεί ίσως την καλύτερη δωρεάν λύση σχεδίασης. Πρόκειται βασικά για μία δωρεάν online υπηρεσία μέσα από την οποία μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε τα καλύτερα γραφικά, φωτογραφίες, και γραμματοσειρές, ή ακόμη και να ανεβάστε τη δική σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήστε το drag and drop εργαλείο του Canva ώστε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο. Απλά αναζητήστε και σύρετε το επιθυμητό σχέδιο και δημιουργήσετε όμορφα σχέδια, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το Web.

Ξεκινήστε με μια προσαρμοσμένη διάταξη ή σε μια κενή σελίδα με όλα τα εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα μέρος σε ένα μέρος. Η χρήση του είναι πολύ απλή αρκεί να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας Facebook ή δημιουργώντας τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό και μετά κάντε κλικ επάνω στην κατηγορία γραφικών που θέλετε να επεξεργαστείτε, διαλέξτε ένα από τα έτοιμα σχέδια που θα βρείτε ή ανεβάστε το δικό σας γραφικό ώστε να το επεξεργαστείτε.

Από εκεί και μετά αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας πατήστε στην επιλογή download ώστε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή στην επιλογή share για να ανεβάσετε το γραφικό σας στο facebook ή στο Twiter ή για να το στείλετε οπουδήποτε επιθυμείτε μέσω e-mail. Είτε χρειάζεστε μια ιστορία για το Instagram ή ένα εξώφυλλο για το Facebook ή το Twiter, μία πρόσκληση, ή να φτιάξετε αφίσες και banner, το Canva είναι μία όλα-σε-ένα εφαρμογή σχεδίου που σας επιτρέπει να παράγετε εντυπωσιακά γραφικά να τα επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα σχέδιά σας οπουδήποτε. 

Author's Website

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .