PhoXo : Ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων



Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

PhoXo : Ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων

read

Το PhoXo είναι ένα δωρεάν και ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων. Είναι μικροσκοπικό, γρήγορο, εύκολο στη χρήση, μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα μίνι PhotoShop. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν στρώματα, αναίρεση, πάνω από 50 ειδικά εφέ, επεξεργασία παρτίδων και μεγάλη ποικιλία χρήσιμων και ισχυρών εργαλείων. Ειδικά, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εφέ κειμένου στην εικόνα, όπως σκιασμένο κείμενο, κέντημα κειμένου, κλίση κειμένου κλπ. 

Η ιστοσελίδα PhoXo παρέχει ένα μεγάλο αριθμό πόρων, συμπεριλαμβανομένων tutorials βήμα προς βήμα, χιλιάδες δωρεάν clip-art, πλαίσια, μοτίβα, υφές και σχήματα. Δωρεάν, μικρό, γρήγορο, και ισχυρό πρόγραμμα θέασης και επεξεργασίας φωτογραφιών. 

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν layers, δυνατότητα αναίρεσης, πάνω από 50 ειδικά εφέ, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία crop, painting, retouching, measuring, navigation. Μπορείτε να προσθέσετε εφέ κειμένου στις φωτογραφίες, για παράδειγμα να γράψετε ένα κείμενο με εφέ κυματισμού να του αλλάξετε την κλίση, τις γραμματοσειρές, το χρώμα κλπ. 

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό από γραφικά βοηθητικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας, όπως για παράδειγμα, δωρεάν clip-art, κορνίζες, πρότυπα , υφές και σχήματα. 

  • Υποστηρίζει ελληνικό μενού

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!