//Add More external stylesheets ImDisk Toolkit 2024: Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους Ram στα Windows



Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ImDisk Toolkit 2024: Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους Ram στα Windows

read

Eφαρμογή Windows που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία και τη διαχείριση εικονικών μονάδων δίσκου. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικούς δίσκους, να προσαρτούν εικόνες δίσκου και να διαχειρίζονται τις διαμορφώσεις δίσκων με ευκολία.


Η εφαρμογή προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικούς δίσκους διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων δίσκων RAM, εικονικών σκληρών δίσκων και εικονικές δισκέτες. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν το μέγεθος, το σύστημα αρχείων και άλλες παραμέτρους για τους εικονικούς δίσκους, παρέχοντας επιλογές ευελιξίας και προσαρμογής.

Yποστηρίζει επίσης την τοποθέτηση εικόνων δίσκου σε διάφορες μορφές, όπως ISO, IMG και VHD. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσαρτήσουν αυτές τις εικόνες δίσκου ως εικονικούς δίσκους, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση στα περιεχόμενα των εικόνων χωρίς να χρειάζονται φυσικά μέσα.

Εκτός από τη δημιουργία και την τοποθέτηση εικονικών δίσκων, το ImDisk Toolkit παρέχει δυνατότητες για τη διαχείριση διαμορφώσεων δίσκων. Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε, να διαμερίσετε και να διαχειριστείτε εικονικούς δίσκους, όπως θα κάνατε με τους φυσικούς δίσκους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες όπως η δημιουργία νέων κατατμήσεων, η αλλαγή μεγέθους διαμερισμάτων και η εκχώρηση γραμμάτων μονάδας δίσκου.

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και βελτιστοποίησης εικονικών δίσκων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση για εικονικούς δίσκους για εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο, να ρυθμίσετε την αυτόματη τοποθέτηση εικονικών δίσκων κατά την εκκίνηση του συστήματος και ακόμη και να δημιουργήσετε σενάρια για την αυτοματοποίηση των εργασιών διαχείρισης δίσκου.

Ωστόσο η εφαρμογή περιλαμβάνει και μία πολύ χρήσιμη λειτουργία, τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικών δίσκων RAM ώστε να επιταχύνουμε τις λειτουργίες στον υπολογιστή μας. Ποιο συγκεκριμένα μπορούμε να καθορίσουμε και να διαθέσουμε ένα μικρό μέρος της υπάρχουσας RAM για την αποθήκευση των προσωρινών αρχείων των Windows.

Αυτό θα δώσει μία μεγάλη επιτάχυνση κατά τη χρήση των εφαρμογών μας αφού ή όλη επεξεργασία θα γίνεται στην RAM και όχι στο σκληρό δίσκο ή τον SSD μας.

Ο τρόπος ρύθμισης είναι απλός, τρέξτε απλά το εικονίδιο RamDisk Configurationκαι καθορίστε πόση μνήμη RAM θέλετε να χρησιμοποιήσετε, aπό εκεί και μετά κάντε κλικ στο κουμπίSet temp variables και στην επόμενη καρτέλα πατήστε στο κουμπίSet all to.Τώρα, αν θέλετε να επιστρέψετε ξανά στις κλασικές ρυθμίσεις των windows, κάντε απλά κλικ στο κουμπί Set Defaults.

Συνολικά, το ImDisk Toolkit είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο για τη δημιουργία και τη διαχείριση εικονικών μονάδων δίσκου στα Windows. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ImDisk Toolkit



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!