//Add More external stylesheets Οι 14 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σημειώσεων για τα windows


Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Οι 14 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σημειώσεων για τα windows

read

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σημειώσεων για να δημιουργήστε πολύχρωμες, διαφανείς και εκτυπώσιμες σημειώσεις, και για να γράφετε τις σκέψεις σας στον υπολογιστή σας.




Simple Sticky Notes

1.


Απλό, στη χρήση, δωρεάν, γρήγορο και αποτελεσματικό λογισμικό σημειώσεων, δημιουργήστε πολύχρωμες, διαφανείς και εκτυπώσιμες σημειώσεις, για να γράφετε τις σκέψεις σας η τα ραντεβού σας. Στις σημειώσεις σας μπορείτε να προσθέσετε και ήχο υπενθύμισης έτσι ώστε την ημέρα και ώρα που επιλέξατε το πρόγραμμα να σας το θυμίσει. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα χρώματα στα΄΄χαρτάκια΄΄ και να προσθέσετε κάποιες επιπλέον μουσικές.

Microsoft To Do

2.


Οργανώστε και μοιραστείτε τις δουλειές σας, τις εργασίες, τις ταινίες και τις λίστες σας. Ανεξάρτητα από το τι σχεδιάζετε, πόσο μεγάλο ή μικρό το Microsoft To Do καθιστά εξαιρετικά εύκολο να κάνετε πράγματα. Ορίστε τις οφειλόμενες ημερομηνίες και υπενθυμίσεις και αντιστοιχίστε τις. Ανεξάρτητα από το αν οι λίστες σας σχετίζονται με τη δουλειά σας ή απλώς για διασκέδαση, δεν θα χάσετε ποτέ καμία προθεσμία.

Δημιουργήστε όσες λίστες χρειάζεστε και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από το κινητό τηλέφωνο, την ταμπλέτα και τον υπολογιστή σας, μοιραστείτε εύκολα τις λίστες και συνεργαστείτε με την οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, ξεκινήστε συζητήσεις σχετικά με τις εργασίες σας, επισυνάψτε φωτογραφίες, αρχεία PDF, παρουσιάσεις και πολλά άλλα, μοιραστείτε τις εργασίες και αναθέστε αρμοδιότητες, οργανώστε τις υποχρεώσεις σας για το σπίτι, την εργασία ή για οπουδήποτε αλλού, με τους φακέλους. 

Παραμείνετε συγκεντρωμένοι με το Microsoft To Do,με ένα εξατομικευμένο ημερήσιο ημερολόγιο με προτεινόμενες εργασίες, με πρόσβαση στις λίστες σας όπου κι αν βρίσκεστε, με οποιαδήποτε συσκευή και με δυνατότητα να μοιράζεστε λίστες και εργασίες με τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συμμαθητές σας, να δημιουργείτε λίστες με χρωματική κωδικοποίηση, να ορίζετε εφάπαξ ή επαναλαμβανόμενες προθεσμίες και υπενθυμίσεις και να προσθέτετε σημειώσεις σε οποιαδήποτε εργασία

Hot Notes

3.


Πρόκειται για ένα ένα απλό, στη χρήση λογισμικό σημειώσεων για τα Windows μέσω του οποίου μπορείτε να τοποθετήστε σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας σας, υπενθυμίζοντας σας σημαντικά γεγονότα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Δημιουργήστε λίστες ελέγχου για να παρακολουθείτε τι έχετε κάνει και τι έχετε αφήσει για να κάνετε στο μέλλον. Οι σημειώσεις, μπορούν να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και να τεντώνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε επίπεδο χρώματος, γραμματοσειράς ή διαφάνειας για τις σημειώσεις σας.



NoteFly

4.


Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να γράψετε μηνύματα, αριθμούς τηλεφώνου και να κρατήσετε διάφορες σημειώσεις. Με τη βοήθεια του προγράμματος είναι δυνατό να δημιουργήσετε μικρές σημειώσεις, και να τις προσθέσετε στην επιφάνεια εργασίας σας αλλά και να τις προσαρμόσετε όπως θέλετε.

PNotes

5.


Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και τόσες δραστηριότητες που πρέπει να κάνει κανείς καθημερινά, αν λοιπόν είστε ένα από αυτούς και αδυνατείτε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά όπως το να θυμηθείτε σημαντικά γεγονότα, τηλέφωνα και άλλες καθημερινές υποχρεώσεις αυτό το προγραμματάκι είναι για εσάς. Καταγράψτε τις δραστηριότητές σας στα εικονικά ΄΄αυτοκόλλητα΄΄ χαρτάκια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας ώστε να μην σας διαφεύγει πλέον τίποτα.

Day Organizer

6.


Το Day Organizer προσφέρει είναι μία δωρεάν εφαρμογή που εμφανίζει ένα ημερολόγιο προγραμματισμού για μια ημέρα, εβδομάδα εργασίας, εβδομάδα και μήνα, με δυνατότητες δημιουργίας απεριόριστου αριθμού ημερολογίων προγραμματισμού σε οποιαδήποτε διαδρομή και κοινή χρήση προγραμματιστικών ημερολογίων μεταξύ πολλαπλών χρηστών ταυτόχρονα και δύο θέματα προγραμματισμού για το ημερολόγιο (Standard, Office 2007). 

Περιλαμβάνει επίσης, προγραμματισμό εργασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συμπίεσης και επαναφοράς, μη αυτόματη και αυτόματη ανανέωση του τρέχοντος ημερολογίου προγραμματισμού, εξαγωγή συμβάντων σε αρχεία RPT, PDF, XLS, DOC και RTF και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Τέλος η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα οργάνωσης του χρόνου εργασίας και του ελεύθερου χρόνου, για επαναλαμβανόμενα γεγονότα (γενέθλια, διακοπές, αθλητικές δραστηριότητες, συναντήσεις, τακτικούς εμβολιασμούς, πληρωμές ασφαλίστρων κλπ.) και υπενθυμίσεις για εκδηλώσεις. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν, υποστήριξη σετ διεθνών χαρακτήρων Unicode, και υποβολή εκδηλώσεων κατά τον προγραμματισμό ημερολογίων.

GloboNote

7.


100% δωρεάν, απλό στη χρήση λογισμικό σημειώσεων για επιτραπέζιους υπολογιστές. Συσκευασμένα με χρήσιμες λειτουργίες που μπορούν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Linux, Mac OS). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κολλώδεις σημειώσεις, λίστες υποχρεώσεων, προσωπικά περιοδικά, υπενθυμίσεις και άλλες σημειώσεις, όλες σε μία εφαρμογή. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των κολλητικών σημειώσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι σημειώσεις μπορούν να έχουν διαφορετικά χρώματα, να αντιστοιχίζονται σε διαφορετικές ομάδες και να αναζητούνται χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης.

7 Sticky Notes

8.


Δημιουργήστε σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας σας. Το 7 Sticky Notes είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με εντυπωσιακή ρεαλιστική εμφάνιση που θα σας βοηθήσει να κρατάτε σημειώσεις σε μικρά ΄΄εικονικά΄΄ χαρτάκια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.



AS3

9.


Απολύτως δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει, τη χρήση "ηλεκτρονικών stickies" για να καταγράψετε μια σημείωση που δεν θα χαθεί πλέον (η σημείωση αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων), ώστε να ειδοποιηθείτε αυτόματα, την ημερομηνία και την ώρα που ορίσατε, για όσα καταγράφηκαν τη δεδομένη στιγμή, έτσι δεν πρόκειται να ξεχάσετε πια σημαντικές στιγμές αφού μπορείτε να μαρκάρετε γενέθλια, επετείους κλπ. και να ειδοποιείτε λίγες μέρες πριν. Τώρα μπορείτε να εισάγετε, να διαγράψετε και να μετακινήσετε πάνω κάτω τις διάφορες σειρές της γραμμής. Οι βάσεις δεδομένων του AS3 είναι 100% συμβατές με αυτές των AlarmStickies2 και οι χρήστες της παλιότερης έκδοσης AS2 που περνούν στο AS3 μπορούν να τα ανακτήσουν γρήγορα και εύκολα. Θα πρέπει μόνο να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις του προγράμματος.

Google Keep

10.


Το Google Keep, διευκολύνει την καταγραφή σκέψεων ή λιστών και σας δίνει τη δυνατότητα κοινής χρήση με φίλους ή συγγενείς. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και δείτε ειδοποιήσεις αργότερα στο σωστό μέρος ή τη σωστή στιγμή. Εκφωνήστε μια φωνητική υπενθύμιση εν κινήσει και θα γίνει αυτόματη μεταγραφή της. 

Τραβήξτε μια φωτογραφία μιας αφίσας, μιας απόδειξης, ή ενός εγγράφου και οργανώστε τις, ή βρείτε τις αργότερα στην αναζήτηση. Επισημάνετε με χρώμα και προσθέστε ετικέτες για να κωδικοποιήσετε τις σημειώσεις σας και να τις οργανώσετε γρήγορα. Αν πρέπει να βρείτε κάτι που έχετε αποθηκεύσει, μπορείτε να το κάνετε με μια απλή αναζήτηση. Το Keep λειτουργεί στο τηλέφωνο, στο tablet και σε φορητές συσκευές Android. 

Όλα τα αρχεία που προσθέτετε συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές σας και έτσι είναι διαθέσιμα πάντα σε εσάς. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε και δείτε τις σημειώσεις σας σε οποιοδήποτε υπολογιστή με την Web έκδοση της εφαρμογής. (Προϋποθέτει λογαριασμό Google).

Microsoft Sticky Notes

11.


Χρησιμοποιήστε τις αυτοκόλλητες σημειώσεις της Microsoft για να αποθηκεύσετε διάφορες πληροφορίες κρατώντας σημειώσεις για τα θέματα που σας απασχολούν ώστε να μη διακόψετε την εργασία σας. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τις σκέψεις σας, να τις γράψετε με πενάκι ή να προσθέσετε μια εικόνα, να μορφοποιήσετε το κείμενο, να κολλήσετε τις σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας, να τις μετακινήσετε οπουδήποτε θέλετε, να τις κλείσετε στη λίστα σημειώσεων και να τις συγχρονίσετε στις συσκευές και τις εφαρμογές σας, όπως τα OneNote Mobile, Microsoft Launcher για συσκευές Android και Outlook για Windows.



In My Diary

12.


Το ημερολόγιό μου είναι μια εύκολη στη χρήση δωρεάν, προσωπική εφαρμογή ημερολογίου για να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες τις επερχόμενες εργασίες και εκδηλώσεις σας, να αποθηκεύσετε τους κωδικούς σας, να παρακολουθείτε τις σημειώσεις, να διατηρείτε οικονομικούς λογαριασμούς και να διαχειριστείτε τις επαφές σας. 

Το ημερολόγιο υποστηρίζει εφάπαξ και επαναλαμβανόμενα συμβάντα με προσαρμόσιμα χρώματα, συνδεδεμένες σημειώσεις και επιλογές έγκαιρης ειδοποίησης. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εφαρμογή ώστε να σας στέλνει υπενθυμίσεις email, χρησιμοποιώντας τον δικό σας διακομιστή αλληλογραφίας ή την παρεχόμενη υπηρεσία SMTP. 

Εκτός από τις καταχωρήσεις ημερολογίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιό μου για να κρατήσετε ένα καθημερινό ημερολόγιο, να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας καθώς και προσωπικές σημειώσεις. Το πρόγραμμα ενσωματώνει επίσης μια βάση δεδομένων επαφών με προαιρετικές υπενθυμίσεις γενεθλίων και λειτουργίες εκτύπωσης ετικετών. 

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη για εισαγωγή/εξαγωγή (iCal, vCard), αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, ενσωματωμένη δημιουργία κωδικών πρόσβασης, επιλογές επετείου και ειδικών εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Stickies

13.

Βοηθητικό πρόγραμμα για PC για αντικαταστήσετε τα χαρτάκια με τις κίτρινες σημειώσεις στην οθόνη του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια μηχανογραφημένη έκδοση αυτών των σημειώσεων. Πρόκειται για τα γνωστά κίτρινα ορθογώνια κουτάκια μέσα στα οποία μπορείτε να γράψετε σημειώσεις κειμένου. Αφού δημιουργηθούν, θα παραμείνουν στην οθόνη έως ότου τα αφαιρέσετε. 

Μόλις εμφανιστούν στην οθόνη, τα stickies θα παραμείνουν εκεί που είναι τοποθετημένα ακόμα και μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μέχρι να τα κλείσετε. Η εμφάνιση των Stickies μπορεί να προσαρμοστεί και φυσικά μπορείτε να αλλάξετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα κουμπιά και να αποθηκευτούν διαφορετικά στυλ. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να τροποποιηθούν επίσης και να να αποθηκεύσουν κείμενο ή εικόνες. 

Επίσης, μπορούν να συνδεθούν σε μια εφαρμογή, ιστοσελίδα, έγγραφο ή φάκελο, ώστε να εμφανίζονται μόνο εκεί. Επίσης, μπορούν να μεταφερθούν από το ένα μηχάνημα στο άλλο είτε μέσω μιας σύνδεσης δικτύου TCP / IP είτε μέσω ενός διακομιστή αλληλογραφίας SMTP ή ενός προγράμματος-πελάτη MAPI client. Εν κατακλείδι θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν, υπέροχο, πλήρως παραμετροποιήσιμο λογισμικό γραφείου. και όχι μόνο με πολλές ρυθμίσεις και εφαρμογές χρήσης.

AllMyNotes Organizer

14.

Θέλετε ένα ασφαλές, περιβάλλον κρυπτογράφησης για τα πολύτιμα προσωπικά σας δεδομένα, όπως κωδικούς πρόσβασης ή τις δραστηριότητές και τα ραντεβού σας; Το AllMyNotes είναι το κλειδί για αυτές και άλλες εργασίες. Αποθηκεύστε όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιό σας με ασφάλεια στη κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων της εφαρμογής. Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με απόλυτη ασφάλεια και μπορούν να οργανωθούν σε ευέλικτους εικονικούς φακέλους που επιτρέπουν την εύκολη, διαισθητική πρόσβαση και άμεση αναζήτηση.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!