Πώς να ενεργοποιήστε την επιλογή αυτόματης εναλλαγής από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής και αντίστροφαΚάθε φορά που βγαίνουμε εκτός εμβέλειας από το Wi-Fi που είμαστε συνδεδεμένοι θα πρέπει να να ενεργοποιούμε χειροκίνητα τα δεδομένα της κινητής μας τηλεφωνίας στην περίπτωση που επιθυμούμε να είμαστε συνδεδεμένοι συνεχώς στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορούμε πολύ εύκολα να επιλέξουμε ένα τρόπο έτσι ώστε όλα αυτά να γίνονται αυτόματα χωρίς τη δική μας παρέμβαση. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα της κινητής αλλά και το Wi-Fi και να προχωρήσουμε στις παρακάτω ρυθμίσεις.

Αν η συσκευή σας διαθέτει Android από την έκδοση 4.3 και πάνω θα πρέπει να κάνετε τα εξής : Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, και κάντε κλικ στην επιλογή Σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε 7 φορές στην επιλογή Αριθμός κατασκευής, ή Αριθμός έκδοσης ώσπου στο τέλος να εμφανίσει το μήνυμα ότι είστε πλέον προγραμματιστής. Από εκεί και μετά κάντε κλικ στο νέο μενού επιλογές προγραμματιστών και ενεργοποιήστε την Αυτόματη εναλλαγή από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά.

1.

2.

Πώς να ενεργοποιήστε την επιλογή αυτόματης εναλλαγής από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής και αντίστροφα
4/ 5 stars - " Πώς να ενεργοποιήστε την επιλογή αυτόματης εναλλαγής από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής και αντίστροφα" Κάθε φορά που βγαίνουμε εκτός εμβέλειας από το Wi-Fi που είμαστε συνδεδεμένοι θα πρέπει να να ενεργοποιούμε χειροκίνητα τα δεδομένα τη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>