Οι 4 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης λογισμικού για τα Windows

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Οι 4 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης λογισμικού για τα Windows

read

Εάν έχετε στον υπολογιστή σας αρκετές εφαρμογές σίγουρα δεν μπορείτε να γνωρίζετε αν υπάρχουν νέες εκδόσεις παρά μόνο αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δημιουργού για κάθε μία από αυτές. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ χρονοβόρο και αρκετά βαρετό. Για το σκοπό αυτό παρουσιάζουμε 4 δωρεάν προγράμματα που θα κάνουν αυτόματα για εσάς αυτή τη δουλειά.


1.
Φορητό αξιόπιστο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ελέγξετε το σύστημα σας για αναβαθμίσεις ενημερώσεις των Adobe Reader, Adobe Acrobat, το Adobe Flash, Mozilla Firefox, Oracle Java, η Apple Quicktime, Apple iTunes, ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft και άλλα. Όταν τρέξετε το πρόγραμμα θα σαρώσει αυτόματα τον υπολογιστή σας, εάν το λογισμικό σας δεν είναι πρόσφατα ενημερωμένο θα το δείξει με μία κόκκινη ένδειξη, αν είναι ενημερωμένο, θα εμφανίζεται ως πράσινο, και αν δεν είναι εγκατεστημένο θα εμφανίζεται ως μαύρο.

2. 
Το προγραμματάκι αυτό αφού το εγκαταστήσουμε ψάχνει να βρει το εγκατεστημένο software στον υπολογιστή μας και μας ενημερώνει πια από αυτά είναι ενημερωμένα και ποια όχι, πατώντας επάνω στο πρόγραμμα που θέλει αναβάθμιση μας πηγαίνει αμέσως στην αντίστοιχη σελίδα του δημιουργού του ώστε να το κατεβάσουμε. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

3.

Το RuckZuck Software Package Manager, ένας γρήγορος τρόπος για να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε το υπάρχων λογισμικό σας στα Windows. Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, απλά τρέξτε την εφαρμογή, επιλέξτε κατηγορία και κατεβάστε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Ωστόσο αν απλά θέλετε να κάνετε ενημέρωση των ήδη εγκατεστημένων εφαρμογών περιμένετε λίγο, έως ότου το πρόγραμμα ανιχνεύσει τις εγκατεστημένες εφαρμογές και σε περίπτωση νεώτερων εκδόσεων θα σας προτρέψει να τις εγκαταστήσετε.

4.

Πρόκειται ίσως για την πιο αξιόλογη προσπάθεια για την δημιουργία online αποθήκης για δωρεάν προγράμματα των widows, ένα πρόγραμμα εγκατάστασης-διαχειριστής πακέτων για προγράμματα Windows. Αυτό σας βοηθά να βρείτε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό που επιθυμείτε πάντα στην τελευταία του έκδοση ή να το απεγκαταστήσετε, εάν δεν σας είναι πλέον απαραίτητο. Η διαδικασία της εγκατάστασης-απεγκατάστασης εφαρμογών είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Το Npackd προσπαθεί να γίνει το κομβικό σημείο μέσα από το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε, να εγκαταστήσετε και να διαχειριστείτε το λογισμικό σας. Βασικά είναι ένας διαχειριστής πακέτων που σας επιτρέπει να κάνετε εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, και ενημέρωση πολλών πακέτων από μία μόνο τοποθεσία.