//Add More external stylesheets Mp3tag : Επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα των μουσικών σας αρχείων



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Mp3tag : Επεξεργαστείτε τα μεταδεδομένα των μουσικών σας αρχείων

read

Το Mp3tag είναι μια ισχυρή και εύχρηστη εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα μεταδεδομένα των αρχείων ήχου σας. Με το Mp3tag, μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε τη μουσική σας συλλογή.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου, όπως MP3, AAC, FLAC, OGG, WMA και άλλα. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε ετικέτες όπως τίτλος, καλλιτέχνης, άλμπουμ, είδος, έτος και αριθμός κομματιού. Σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εξώφυλλο στα αρχεία σας και να προσαρμόσετε την ποιότητα των αρχείων  ήχου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν είναι οι δυνατότητες επεξεργασίας κατά παρτίδες. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία και να εφαρμόσετε αλλαγές σε όλα ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη που πρέπει να οργανωθεί.

Εκτός από την επεξεργασία ετικετών, προσφέρει επίσης, προηγμένες δυνατότητες, όπως, μετονομασία αρχείων με βάση πληροφορίες ετικετών, δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και εξαγωγή πληροφοριών ετικετών σε διάφορες μορφές. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης, διαδικτυακές βάσεις δεδομένων, όπως Discogs, MusicBrainz και Amazon, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε αυτόματα ετικέτες που λείπουν και εξώφυλλο για τα αρχεία σας.

Διαθέτει  προσιτό μενού καθιστώντας εύκολη την πλοήγηση και χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε τη ροή εργασίας σας και να την κάνετε πιο αποτελεσματική.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια ευέλικτη και ισχυρή εφαρμογή που παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τη μουσική σας συλλογή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Mp3tag


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!