FlexClip : Δημιουργήσετε δωρεάν online, μικρής διάρκειας επαγγελματικά βίντεο



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

FlexClip : Δημιουργήσετε δωρεάν online, μικρής διάρκειας επαγγελματικά βίντεο

read

H PearlMountain Limited είναι μία εταιρεία λογισμικού που έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και ανάπτυξη του λογισμικού γραφικών και πολυμέσων με στόχο να δώσει τη δυνατότητα μέσα από ένα εύχρηστο και εύκολο περιβάλλον τη δυνατότητα παραγωγής βίντεο διαθέσιμη σε όλους.

Το  FlexClip αποτελεί μία από τις δημιουργίες της και είναι ένας εύχρηστος επεξεργαστής βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο και οικογενειακές ιστορίες με ευκολία. Το λογισμικό περιλαμβάνει, τη δημιουργίας βίντεο FlexClip είναι με αρκετές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της κοπής βίντεο σε κλιπ, την προσθήκη μουσικής υπόκρουσης, την εισαγωγή κειμένου, την εγγραφή φωνής και τη μεταφόρτωση του λογότυπου και του υδατογραφήματος.

Μέσω της επιλογής Trim βίντεο μπορείτε να κόψετε τα βίντεο σας χωρίς απώλεια ποιότητας, επίσης μπορείτε να προσθέστε την αγαπημένη σας μουσική ήχου και παρασκηνίου και να την επεξεργαστείτε ώστε για να ταιριάζει απόλυτα με τα βίντεο κλιπ σας, και τέλος να προσθέσετε τίτλο και το λογότυπό σας στο βίντεο που δημιουργήσατε.

Επίσης, επιλέξτε τον καλύτερο λόγο διαστάσεων για το βίντεο, ώστε να είναι συμβατό με διαφορετικές πλατφόρμες ή συσκευές, επιλέξτε την καλύτερη ανάλυση βίντεο για την ιστορία σας και εξαγωγή της για διαφορετικούς σκοπούς και δημιουργήστε εύκολα μια παρουσίαση φωτογραφιών από τις προσωπικές σας εικόνες

Για να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε οποιονδήποτε πίνακα προβολής προσθέτετε, μπορείτε να κάνετε  κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής βίντεο ή στο κουμπί προσθήκη εικόνας στο κάτω μέρος του παραθύρου του storyboard για να αντικαταστήσετε το τρέχον βίντεο ή φωτογραφία.

Στην δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο διάρκειας 1 λεπτού SD με ανάλυση έως 480P.  και να σώσετε το βίντεο σας χωρίς υδατογράφημα ( 1 βίντεο ανα συνεδρία). Περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ δωρεάν και επι πληρωμή δυνατοτήτων διαβάστε εδώ




Author's Website:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!