Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

X-Mouse Button Control : Επεκτείνετε τις δυνατότητες του ποντικιού σας
Το X-Mouse Button Control είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τα Windows που σας επιτρέπει να επαναρυθμίσετε και να επεκτείνετε τις δυνατότητες του ποντικιού σας. Σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ για εφαρμογές και να ρυθμίσετε εκ νέου τη συμπεριφορά του ποντικιού σας για μεμονωμένες εφαρμογές.

Για κάθε προφίλ μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε έως και 5 στρώματα διαφορετικών διαμορφώσεων κουμπιών, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των πλήκτρων. Από προεπιλογή, τα προφίλ ενεργοποιούνται αυτόματα καθώς το ποντίκι μετακινείται πάνω από το καθορισμένο παράθυρο ή την εφαρμογή.

Αυτό έχει πολλές χρήσεις, για παράδειγμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του ποντικιού σε ορισμένα παράθυρα. Στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν εγγενώς το 4ο και το 5ο κουμπί του ποντικιού, μπορείτε να το αντιστοιχίσετε σε πλήκτρα για κάθε κουμπί. Για να εγκαταστήσετε το ελληνικό μενού κατεβάστε την ελληνική γλώσσα  αντιγράψτε το αρχείο Greek.xmbclp στο φάκελο της εφαρμογής και ενεργοποιήστε τη από τις ρυθμίσεις.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

       
            (Installer)

           (Portable)
X-Mouse Button Control : Επεκτείνετε τις δυνατότητες του ποντικιού σας
4/ 5 stars - "X-Mouse Button Control : Επεκτείνετε τις δυνατότητες του ποντικιού σας" Το X-Mouse Button Control είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τα Windows που σας επιτρέπει να επαναρυθμίσετε και να επεκτείνετε τις δυνατό...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>