//Add More external stylesheets My Family Tree : Γενεαλογική εφαρμογή για τα Windows



Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

My Family Tree : Γενεαλογική εφαρμογή για τα Windows

read

Το My Family Tree είναι  μία εφαρμογή για τα Windows που θα σας βοηθήσει να δημιουργήστε το οικογενειακό σας ιστορικό. Με τα διαθέσιμα εργαλεία του μπορείτε να δημιουργήσετε το οικογενειακό σας δέντρ και να ανακαλύψετε συναρπαστικές πληροφορίες για την καταγωγή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Η εφαρμογή προσφέρει μια καθαρή και διαισθητική διεπαφή, διευκολύνοντας τους χρήστες όλων των ηλικιών να πλοηγούνται και να χρησιμοποιούν τις δυνατότητές της.
  2. Εργαλείο δημιουργίας οικογενειακών δέντρων: Μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε το οικογενειακό σας δέντρο προσθέτοντας μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, ημερομηνιών γέννησής τους, φωτογραφιών και άλλων σχετικών λεπτομερειών. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλαπλές προβολές οικογενειακού δέντρου, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών προβολών γενεαλογίας, προγόνων και απογόνων.
  3. Συνεργασία: Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλα μέλη της οικογένειας για να δημιουργήσετε ένα κοινό οικογενειακό δέντρο. Πολλοί χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα στο ίδιο δέντρο, καθιστώντας το εξαιρετικό εργαλείο για οικογενειακές συναντήσεις και τη δημιουργία γενεαλογικών έργων.
  4. Ενσωμάτωση ιστορικών αρχείων: Παρέχει πρόσβαση σε διαδικτυακές γενεαλογικές βάσεις δεδομένων και ιστορικά αρχεία, επιτρέποντας σας να αναζητήτε και να εισάγετε εύκολα σχετικές πληροφορίες στο γενεαλογικό σας δέντρο. Αυτή η δυνατότητα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους προγόνους και να συμπληρώσετε λεπτομέρειες που λείπουν.
  5. Διαχείριση πολυμέσων: Μπορείτε να ανεβάζετε και να επισυνάπτετε εικόνες, έγγραφα και βίντεο σε άτομα στο οικογενειακό τους δέντρο. Αυτό επιτρέπει μια πιο ελκυστική οπτική και ολοκληρωμένη αναπαράσταση του οικογενειακού ιστορικού.
  6. Εργαλεία έρευνας: Διαθέτει διάφορα εργαλεία έρευνας για να σας βοηθήσει να διερευνήσετε και να επαληθεύσετε το οικογενειακό σας ιστορικό. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη αναζήτηση ιστού, τη διαχείριση παραπομπών και τη δημιουργία λωρίδας χρόνου.
  7. Αναφορές και γραφήματα: Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές και γραφήματα με βάση τα δεδομένα του οικογενειακού σας δέντρου. Αυτές οι αναφορές μπορούν να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως προγονικές γραμμές, λίστες απογόνων και οικογενειακά στατιστικά στοιχεία.
  8. Απόρρητο και ασφάλεια: Διαθέτει ισχυρές λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας και μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το δέντρο σας ιδιωτικό ή να το μοιραστείτε μόνο με επιλεγμένα άτομα.
  9. Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων: Μπορείτε ακόμη, να εισάγετε υπάρχοντα δεδομένα οικογενειακού δέντρου από άλλο λογισμικό γενεαλογίας ή ιστότοπους στην εφαρμογή. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει την εξαγωγή δεδομένων οικογενειακού δέντρου σε διάφορες μορφές για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή κοινής χρήσης.
  10. Συγχρονισμός και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Τέλος, παρέχει δυνατότητες συγχρονισμού σε πολλές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται το οικογενειακό τους δέντρο από οπουδήποτε. Προσφέρει επίσης τακτικές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την προστασία πολύτιμων δεδομένων.

Συμπερασματικά, το My Family Tree είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή Windows που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το οικογενειακό σας ιστορικό. Με τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και εργαλεία του, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για όποιον ενδιαφέρεται για τη γενεαλογία και τη διατήρηση της οικογενειακής του κληρονομιάς. Υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα. Για να την ενεργοποιήσετε, μαζί την εφαρμογή, κατεβάστε και το language pack και τρέξετε το αφού την εγκαταστήσετε πρώτα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή My Family Tree


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!