Lazesoft Recovery Suite : Δωρεάν CD-USB ανάκτησης δεδομένων και συστήματος των Windows



Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Lazesoft Recovery Suite : Δωρεάν CD-USB ανάκτησης δεδομένων και συστήματος των Windows

read

Το Lazesoft Recovery Suite είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάκτησης των δεδομένων των αρχείων, ή του λειτουργικού σας συστήματος (Windows) όταν ο υπολογιστής σας δεν θα μπορεί να ξεκινήσει κανονικά.

Μπορείτε να διορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα εύκολα και γρήγορα με τη δημιουργία ενός Lazesoft CD διάσωσης autoboot ή USB δίσκο και, στη συνέχεια, να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας  επιλέγοντας την αντίστοιχη ενότητα. 

Η κύρια αποστολή του δεν είναι  μόνο η δυνατότητα διαγραφής του κωδικού σας στα Windows αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λογισμικό αποθήκευσης και επαναφοράς των windows, ή κλωνοποίησης του λειτουργικού σας.


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
  1. Οι κύριες λειτουργίες του Lazesoft Recovery Suite είναι η επιλογή Windows Recovery για την αποκατάσταση των Windows και την επισκευή τυχόν προβλημάτων εκκίνησης και σφαλμάτων που προκαλούνται από ιούς ή τυχαία καταστροφή αρχείων.
  2. Το Data Recovery για την ανάκτηση σημαντικών αρχείων σας από το σκληρό σας δίσκο, από κάρτες μνήμης ή μονάδες flash μετά από τυχαία διαγραφή, επαναδιαμόρφωση ή καταστροφή των αρχείων σας.
  3. Το password recovery για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης των Windows τοπικού ή διαχειριστή του τομέα σας και για την ανάκτηση του κλειδιού εγκατάστασης των Windows CD, όταν χρειάζεται επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και τέλος το,
  4. Το Disk Image & Clone για να αποθηκεύσετε ή να αντιγράψετε ολόκληρο το σκληρό σας δίσκο ή κατατμήσεις σας κάτι που σας επιτρέπει να επαναφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα και τα δεδομένα σας σε περίπτωση βλάβης του σκληρού σας δίσκου, ή όταν θέλετε να αντικαταστήσετε το σκληρό σας δίσκο.
  5. Πλήρης πρόσβαση σε μη εκκινήσιμο υπολογιστή, το Lazesoft Recovery Suite Live CD, που σας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ακόμα κι αν τα Windows δεν μπορούν ή τα Windows είναι εντελώς χαλασμένα.
  6. Εκκίνηση από διάφορες μάρκες επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών όπως Dell, ThinkPad, Hp, Sony, Toshiba, Acer, Samsung κ.λπ.
  7. Με το πρόγραμμα δημιουργίας εκκινήσιμων δίσκων που βασίζεται σε WinPE και με βάση το Linux, το Lazesoft Recovery Suite έχει την καλύτερη συμβατότητα υλικού.
  8. Εκκίνηση υπολογιστή από CD-DVD 
  9. Υποστηρίξτε κάθε τύπο σκληρού δίσκου όπως SATA, IDE και SSD.
  10. Δημιουργία δίσκου εκκίνησης USB.
  11. Γρήγορη, εύκολη, εγγενής δημιουργία PE Recovery Disk σε 32 και 64 bit των Windows 7, 8.1, 10.
  12. Προστέθηκαν επιλογές σε ειδική έκδοση WinPE και τύπο κατά την κατασκευή του δίσκου εκκίνησης και επιλογές σε ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης κατά τη δημιουργία δίσκου εκκίνησης
  13. Υποστηρίζει τη λειτουργία εκκίνησης UEFI και τη λειτουργία εκκίνησης BIOS
  14. Δημιουργήστε δίσκο εκκίνησης WinPE 5 (Windows 8.1) x86
  15. Δημιουργήστε δίσκο εκκίνησης WinPE 5 (Windows 8.1) x64
  16. Δημιουργήστε δίσκο εκκίνησης WinPE 10 (Windows 10) x86
  17. Δημιουργήστε δίσκο εκκίνησης WinPE 10 (Windows 10) x64
  18. Δημιουργία σκληρού δίσκου USB με δυνατότητα εκκίνησης

Που θα μου χρησιμεύσει;

Για να επισκευάστε άμεσα τον υπολογιστή σας όταν τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά. Για εύκολη ανάκτηση δεδομένων από υπολογιστή ή δίσκο που δεν λειτουργεί. Εκκίνηση από CD ή δίσκο USB στην περίπτωση που δεν μπορείτε να μπείτε στα windows.

Για να επαναφέρετε γρήγορα τους κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή λογαριασμού τοπικού και τομέα των Windows

Για δημιουργία, μορφοποίηση και διαγραφή διαμερίσματος και δίσκων.


Αν και οι λειτουργίες που περιλαμβάνει η δωρεάν έκδοση είναι υπεραρκετές για ένα μέσο χρήστη, μπορείτε να δείτε εδώ, (επιλέξτε Comparison) τις διαφορές της δωρεάν έκδοσης από την επαγγελματική αν σας ενδιαφέρει να κάνετε περισσότερα πράγματα. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε  την εφαρμογή Lazesoft Recovery Suite

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!