Everything : Η ιδανική μηχανή αναζήτησης για αρχεία και φακέλους



Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Everything : Η ιδανική μηχανή αναζήτησης για αρχεία και φακέλους

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα αναζήτησης αρχείων για τα Windows, το οποίο σας επιτρέπει να βρίσκετε αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας με αστρονομική ταχύτητα. Και όταν λέω αστρονομική ταχύτητα, το εννοώ ειλικρινά. Το πρόγραμμα αναζήτησηςείναι τόσο γρήγορο που μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε στον υπολογιστή σας σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό το εργαλείο έχει αλλάξει τον τρόπο που αναζητώ αρχεία στον υπολογιστή μου. Πριν από το Everything, έπρεπε να χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη αναζήτηση των Windows, η οποία ήταν αργή και μερικές φορές δεν έβρισκε καν τα αρχεία που έψαχνα. Με το Everything, όμως, αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν. Μπορώ να βρω οτιδήποτε στον υπολογιστή μου με μερικά κλικ και σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προηγμένες αναζητήσεις χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα και κριτήρια, όπως τύπος αρχείου, μέγεθος και ημερομηνία τροποποίησης. Αυτό σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τα αρχεία που χρειάζεστε, ακόμα και αν έχετε μεγάλο αριθμό αρχείων στον υπολογιστή σας.


Σε αντίθεση με την κλασική αναζήτηση των Windows, το "Everything" εμφανίζει αρχικά κάθε αρχείο και φάκελο στον υπολογιστή σας (εξ ου και το όνομα"Everything"). Πληκτρολογείτε σε ένα φίλτρο αναζήτησης για να περιορίσετε τα αρχεία και τους φακέλους που εμφανίζονται, δηλώνει μόνο ονόματα αρχείων και φακέλων, και γενικά διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα για να δημιουργήσει τη βάση δεδομένων του. 

Για μία νέα εγκατάσταση των Windows 10 (περίπου 120.000 αρχεία) θα διαρκέσει περίπου 1 δευτερόλεπτο για την ευρετηρίαση, 1.000.000 αρχεία θα διαρκέσουν περίπου 1 λεπτό.1.000.000 αρχεία θα διαρκέσουν περίπου 1 λεπτό.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του Everything είναι η απλότητά του. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία περίπλοκη εγκατάσταση ή ρύθμιση. Απλά κατεβάζετε το πρόγραμμα, το εγκαθιστάτε και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτηση αρχείων.

Πείτε μας τις δικές σας εμπειρίες με το Everything στα σχόλια παρακάτω. Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Everything

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!