Privacy Eraser Free : Σουίτα όλα-σε-ένα για τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας



Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Privacy Eraser Free : Σουίτα όλα-σε-ένα για τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας

read

Λογισμικό προστασίας απορρήτου που σας επιτρέπει να διαγράψετε όλα τα ίχνη των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να διαγράφει διάφορους τύπους ευαίσθητων δεδομένων, όπως το ιστορικό διαδικτύου, τα cookie, η προσωρινή μνήμη, οι πληκτρολογημένες διευθύνσεις URL, το ιστορικό αυτόματης συμπλήρωσης φόρμας, οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης και άλλα. Αφαιρώντας αυτά τα ίχνη, μπορείτε να αποτρέψετε την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών στις προσωπικές σας πληροφορίες και τις συνήθειες περιήγησης.

Επιπλέον, το Privacy Eraser σάς επιτρέπει να διαγράφετε αρχεία και φακέλους με ασφάλεια, καθιστώντας τα μη ανακτήσιμα ακόμη και με τις ποιο προηγμένες μεθόδους ανάκτησης δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν θέλετε να διαγράψετε οριστικά ευαίσθητα αρχεία ή να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν μπορεί να ανακτήσει τα διαγραμμένα δεδομένα.

Εκτός από τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων, περιλαμβάνει εργαλεία για τον καθαρισμό του συστήματος των Windows, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη βελτίωση του απορρήτου. Σας επιτρέπει να καθαρίζετε περιττά αρχεία, μη έγκυρες καταχωρίσεις μητρώου και προσωρινά αρχεία, οδηγώντας σε έναν πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο υπολογιστή.

Επιπλέον,  μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα προγράμματα περιήγησής σας στο διαδίκτυο, με λειτουργίες που σας επιτρέπουν να διαγράψετε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, να αφαιρέσετε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, να διαχειριστείτε τα cookies και να απενεργοποιήσετε ανεπιθύμητα πρόσθετα. Αυτό βοηθά στη βελτίωση του απορρήτου σας στο διαδίκτυο και στη μείωση του κινδύνου παρακολούθησης και στοχευμένης διαφήμισης.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης έναν ενσωματωμένο καταστροφέα, ο οποίος σας επιτρέπει να διαγράφετε αρχεία με ασφάλεια και να ελευθερώνετε χώρο στο δίσκο. Αυτή η δυνατότητα αντικαθιστά το περιεχόμενο του αρχείου με τυχαία δεδομένα, καθιστώντας αδύνατο για κανέναν να ανακτήσει το διαγραμμένο αρχείο.

Συνολικά,  πρόκειται για ένα  ισχυρό φιλικό προς το χρήστη λογισμικό προστασίας απορρήτου που σας βοηθά να διατηρήσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης, να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος και να διαγράψετε με ασφάλεια ευαίσθητα δεδομένα στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Privacy Eraser Free

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!