Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Logon Changer : Αλλάξτε την εικόνα εισόδου των WindowsΒαρεθήκατε να βλέπετε την ίδια εικόνα κατά τη σύνδεσή σας στα Windows; Το Logon Changer for Windows είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν εύκολα την εικόνα σύνδεσης στα Windows 7, 8 και 10. Πλήρως αυτοματοποιημένο, έτσι ώστε για τις ρυθμίσεις που απαιτούνται να απαιτούνται μόνο ελάχιστα κλικ. 

Ας δούμε τώρα πώς λειτουργεί, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή, αφού την τρέξετε κάντε κλικ στην επιλογή Change Default Logon Wallpaper και επιλέξτε από την συλλογή σας το Wallpaper της αρεσκείας σας. 

Αυτό ήταν, τώρα κάθε φορά που κάνετε login στα Windows θα βλέπετε αυτή τη φωτογραφία. Aν τώρα την βαρεθείτε και επιθυμείτε να την αλλάξετε, απλά τρέξτε το πρόγραμμα και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Logon Changer : Αλλάξτε την εικόνα εισόδου των Windows
4/ 5 stars - "Logon Changer : Αλλάξτε την εικόνα εισόδου των Windows" Βαρεθήκατε να βλέπετε την ίδια εικόνα κατά τη σύνδεσή σας στα Windows; Το Logon Changer for Windows είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγρ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>