Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Προστατέψτε βίντεο και φωτογραφίες με το λογότυπό σαςΠροστατέψτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας προσθέτοντας υδατογράφημα. Δημιουργήστε τη δική σας ταυτότητα εμπορικού σήματος (λογότυπο) και υδατογραφίστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας.

Η εφαρμογή σας δίνει τον τον απόλυτο έλεγχο ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο υδατογράφημα και να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη διαφάνεια, την περιστροφή, την ευθυγράμμιση και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε και να το μοιραστείτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από την εφαρμογή.

Ο τρόπος είναι απλός, φορτώστε το βίντεο η τη φωτογραφία που επιθυμείτε να υδατογραφήσετε και επιλέξτε το κατάλληλο υδατογράφημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας .
Προστατέψτε βίντεο και φωτογραφίες με το λογότυπό σας
4/ 5 stars - "Προστατέψτε βίντεο και φωτογραφίες με το λογότυπό σας" Προστατέψτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας προσθέτοντας υδατογράφημα. Δημιουργήστε τη δική σας ταυτότητα εμπορικού σήματος (λογότυπ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>