Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

3D Bones and Organs : Δωρεάν 3D εφαρμογή για την μελέτη - εκμάθηση του ανθρώπινου σώματοςΜια πραγματικά εντελώς δωρεάν 3D εφαρμογή, για την μελέτη - εκμάθηση ανατομίας του ανθρώπινου σώματος με κουίζ, που βασίζεται σε μια προηγμένη διαδραστική διασύνδεση 3D αφής. Είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει  κάθε οστό και όργανο στο ανθρώπινο σώμα. 

Μπορείτε να περιστρέψετε τα μοντέλα σε οποιαδήποτε γωνία και να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, διαθέτει, εύκολη πλοήγηση και εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος που θα σας βοηθήσει να δείτε τα στρώματα των μυών και να αποκαλύψτε τις ανατομικές δομές κάτω από αυτές.

Ακόμη, περιλαμβάνει, 3D κουίζ για να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή τις γνώσεις σας, ενεργοποίηση - απενεργοποίηση διαφορετικών συστημάτων ανατομίας, απεικόνιση 3D του ανθρώπινου σκελετού (με όλα τα οστά στο σώμα), 3D αναπνευστικό σύστημα, νευρικό σύστημα (εγκέφαλος), 3D αναπαραγωγικό σύστημα (άνδρας και γυναίκα) και άλλα.
3D Bones and Organs : Δωρεάν 3D εφαρμογή για την μελέτη - εκμάθηση του ανθρώπινου σώματος
4/ 5 stars - "3D Bones and Organs : Δωρεάν 3D εφαρμογή για την μελέτη - εκμάθηση του ανθρώπινου σώματος" Μια πραγματικά εντελώς δωρεάν 3D εφαρμογή, για την μελέτη - εκμάθηση ανατομίας του ανθρώπινου σώματος με κουίζ, που βασίζεται σε μια π...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>