Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Memory History Tool : Δωρεάν εργαλείο στατιστικών της μνήμης RAM της CPU και των διαδικασιών σε πραγματικό χρόνοΠρόκειται για ένα χρήσιμο, δωρεάν λογισμικό που μπορεί να μας δείξει λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της RAM της CPU και των διαδικασιών που τρέχουν στον υπολογιστή μας. Υπολογίζει και συλλέγει τα δεδομένα ιστορικού μνήμης (RAM), τη χρήσης CPU και της εκτέλεσης διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο. 

Το εργαλείο, υποστηρίζει τα παλαιότερα αλλά και τις τελευταίες εκδόσεις των Microsoft Windows όπως Windows XP / 7/8/10, Server 2003/2008/2012/2016. Μπορείτε να διαγνώσετε τη χρήση της μνήμης του συστήματος, να παρακολουθήσετε τη χρήση της CPU ανά πυρήνα, να εντοπίσετε διαδικασίες που καταναλώνουν την υψηλότερη ποσότητα μνήμης, να δείτε σε γραφικά τη χρήσης ανά μνήμη, για επιλεγμένες, ή  για όλες τις διαδικασίες, να συλλέξετε λεπτομερείς πληροφορίες της διαδικασίας που τρέχει και πολλές άλλες λειτουργίες. 

Μπορείτε επίσης, να ελέγξετε εύκολα αν η εγκατεστημένη μνήμη RAM είναι αρκετή για καθημερινή χρήση για το αγαπημένο σας παιχνίδι, λογισμικό CAD, η την αγαπημένη σας εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο ή για να μπορέσετε να τα τρέξετε θα πρέπει να απενεργοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες συστήματος,  ή τελικά να πρέπει αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με περισσότερη μνήμη RAM.


Μπορείτε ακόμη, να εξερευνήσετε τις τρέχουσες διεργασίες, να εντοπίσετε εύκολα τις άγνωστες, να σαρώσετε άγνωστες διαδικασίες ή όλη τη μνήμη για ιούς, να ελέγξετε εύκολα τη διαδρομή του φακέλου τους, να δείτε τις ιδιότητές τους ή να τις εξαγάγετε σε απλή, φορητή μορφή αρχείου csv. Λειτουργεί συνεχώς, επομένως μπορείτε να αναλύσετε τα ιστορικά δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή. Αφήστε το λογισμικό να τρέξει για ώρες ή ημέρες, ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για τους πόρους του συστήματος σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Memory History Tool : Δωρεάν εργαλείο στατιστικών της μνήμης RAM της CPU και των διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο
4/ 5 stars - "Memory History Tool : Δωρεάν εργαλείο στατιστικών της μνήμης RAM της CPU και των διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο" Πρόκειται για ένα χρήσιμο, δωρεάν λογισμικό που μπορεί να μας δείξει λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της RAM της CPU και των διαδι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>