Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

McAfee Mobile Security : Εργαλείο εκκαθάρισης ιών, και βελτίωσης της απόδοσης του τηλεφώνου ή του τάμπλετ



Το McAfee Mobile Security, είναι ένα δωρεάν εργαλείο εκκαθάρισης ιών,  που προστατεύει και βελτιώνει την απόδοσή του τηλεφώνου ή tablet Android με ενσωματωμένες, βραβευμένες λειτουργίες όπως προστασία από κλοπή, εύρεση συσκευής, προστασία απορρήτου εφαρμογής, προστασία από ιούς, προστασία από προγράμματα υποκλοπής, προστασία από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, εκκαθάριση ιών, ασφαλής περιήγηση, ασφάλεια Wi-Fi, Βελτιστοποίηση απόδοσης, αντίγραφα ασφαλείας SMS, αντίγραφα ασφαλείας επαφών και πολλές άλλες λειτουργίες ασφάλειας.

Δωρεάν λειτουργίες

✔ Κλείδωμα συσκευής και Κάμερα εναντίον κλοπών: Κλειδώνει τη συσκευή σας και καταγράφει φωτογραφία του ατόμου που το κρατάει.
✔ Προστασία από προγράμματα υποκλοπής: Αποτρέπει τους κλέφτες να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας.
✔ Απομακρυσμένο σβήσιμο δεδομένων: Σβήστε επιλεγμένα δεδομένα ή επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις με τις λειτουργίες προστασίας από κλοπή.
✔ Αντίγραφα ασφαλείας SMS, επαφών και επαναφορά δεδομένων.
✔ Εντοπισμός, παρακολούθηση και συναγερμός: Βρείτε το τηλέφωνό σας, εντοπίστε το στον χάρτη, ενεργοποιήστε τον απομακρυσμένο συναγερμό ή λάβετε βοήθεια βήμα βήμα για να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο.
✔ Προστασία κατάργησης εγκατάστασης της προστασίας από κλοπή: Αποτρέψετε από το να καταργήσει κάποιος την εγκατάσταση της εφαρμογής από τη συσκευή σας.
✔ Έλεγχος απορρήτου εφαρμογής: Αναγνωρίστε τις εφαρμογές που θα θέσουν σε κίνδυνο προσωπικά δεδομένα.
✔ Ενίσχυση μπαταρίας: Κάντε τη συσκευή σας να λειτουργεί περισσότερο χρόνο.
✔ Ενίσχυση μνήμης: Αποδεσμεύστε μνήμη (RAM) από εφαρμογές παρασκηνίου και επιταχύνετε τη συσκευή σας.
✔ Ασφάλεια για κινητά Προστασίας από ιούς και εκκαθάριση ιών: Ανιχνεύει κακόβουλο κώδικα από αρχεία, SMS, κάρτα SD, εφαρμογές και λήψεις χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο λογισμικό προστασίας από ιούς. Η προστασία από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας παρέχει ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο.
✔ Ασφάλεια στο Web: Αποκλείει την πρόσβαση σε επικίνδυνους ιστότοπους και πολλές ακόμη λειτουργίες.




McAfee Mobile Security : Εργαλείο εκκαθάρισης ιών, και βελτίωσης της απόδοσης του τηλεφώνου ή του τάμπλετ
4/ 5 stars - "McAfee Mobile Security : Εργαλείο εκκαθάρισης ιών, και βελτίωσης της απόδοσης του τηλεφώνου ή του τάμπλετ" Το McAfee Mobile Security, είναι ένα δωρεάν εργαλείο εκκαθάρισης ιών,  που προστατεύει και βελτιώνει την απόδοσή του τηλεφώνου ή tabl...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>