Οι καλύτεροι δωρεάν Launchers για συσκευές AndroidΟ καιρός που τα κινητά είχαν την ίδια μία απλή επιφάνεια εργασίας μέσα την οποία ο χρήστης έκανε τις εργασίες του έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και οι Launchers αποτελούν ένα αναπόσπαστο και βασικό λογισμικό για κάθε χρήστη αφού  αντικαθιστά την αρχική οθόνη του τηλεφώνου με  wallpapers, app, και widgets,  και του δίνει τον πλήρη έλεγχο  της διάταξης των εικονιδίων των εφαρμογών, των widgets, και γενικώς όλων των ρυθμίσεων.

Αν και κάθε κατασκευάστρια εταιρία λανσάρει το δικό της σε κάθε νέο μοντέλο, δεν παύουν φυσικά ,να υπάρχουν και οι λύσεις τρίτων που σε  αρκετές των περιπτώσεων αποδεικνύονται πολύ καλύτερες από τις αυτές των εργοστασιακών.

Στο Google Play Store, μπορούμε να βρούμε πολλούς από αυτούς είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν, Εμείς δοκιμάσαμε αρκετούς και το κριτήριο που θέσαμε είναι να δωρεάν, ή να συνοδεύoονται από διακριτικές - μη παρεμβατικές διαφημίσεις να είναι σταθεροί και κυρίως λειτουργικοί. Ωστόσο, επειδή πέραν της αντικειμενικής εκτίμησης που μπορεί να κάνει κανείς, στην περίπτωση αυτή μεγάλη σημασία έχει και η προσωπική εκτίμηση,  κοινώς το γούστο του κάθε χρήστη,  η επιλογή είναι δική σας.
Το CM Launcher 3D είναι ένας ελαφρύς, γρήγορος, λειτουργικός και ασφαλής εκκινητής Android με 10.000+ δωρεάν θέματα 3D, πακέτα εικονιδίων 2D, ζωντανές ταπετσαρίες και θέματα επαφών για να εξατομικεύσετε το περιβάλλον του τηλεφώνου σας. Ποιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει 10.000+ θέματα 2D/3D (πακέτα εικονιδίων) στη διάθεσή σας για να τα προσαρμόσετε σε ταπετσαρίες, εικονίδια και θέματα επαφών.

Η εφαρμογή ομαδοποιεί τις εφαρμογές σας σε φακέλους έτσι ώστε κάθε εφαρμογή που εγκαθίσταται να μπαίνει στο φάκελό σας. Ακόμη σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε το μέγεθος στα εικονίδια να προσθέσετε φακέλους, να προσαρμόσετε τα εφέ μετάβασης επιλέγοντας αυτό που σας αρέσει να απεγκαταστήσετε πανεύκολα τις εφαρμογές σας επιλέγοντας απλά την εφαρμογή.

2.

Πρόκειται για ένα  από τους καλύτερους εκκινητές για συσκευές Android που διακρίνεται για την ευκολίας χρήσης του και για τις δυνατότητες που παρέχει. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευή  σας με ταπετσαρίες, θέματα χρωμάτων, πακέτα εικονιδίων και πολλά άλλα. Με έναν λογαριασμό Microsoft ή το λογαριασμό εργασίας-σχολείου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ημερολόγιο, έγγραφα, τις πρόσφατες δραστηριότητές σας και στην εξατομικευμένη ροή σας.

Ακόμη, μπορείτε να εξατομικεύστε την εμφάνιση της συσκευής σας, προσαρμόζοντας την επιφάνεια εργασίας του κινητού σας με νέες ταπετσαρίες, θέματα, χρώματα, πακέτα εικονιδίων, χειρονομίες και πολλά άλλα.

Δείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες σας με μια ματιά, όπως ειδήσεις, ημερολόγιο εκδηλώσεων, έγγραφα, επαφές, πρόσφατες κλήσεις, ή τραβήξτε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό σας και δείτε τη αμέσως στο Windows PC σας ή συνεχίστε την επεξεργασία ενός εγγράφου του Office 365 στον υπολογιστή σας με τη σύνδεση του τηλεφώνου σας με τα Windows.

Όπως θα δείτε εκτός των άλλων εμφανίζει και 2 extra εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας το Booster και το wallapers όπου με το μεν πρώτο μπορείτε να απελευθερώσετε μνήμη στο τηλέφωνό σας και με το δεύτερο να αλλάζετε άμεσα wallpapers.

3.

Η ιδιαίτερα προσαρμόσιμη, βασισμένη στην εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις, αρχική οθόνη  του Nova Launcher είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές launcher και προτείνεται για όλες τις σύγχρονες συσκευές Android. Το Nova Launcher αντικαθιστά την αρχική οθόνη του κινητού σας με μία νέα και σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξτε τα εικονίδια, να προσθέσετε θέματα να αλλάξετε την μορφή των φακέλων και πολλές άλλες δυνατότητες . Διαθέτει ελληνικό μενού ρυθμίσεων.

4.

Καινοτόμος εκκινητής που θα μετατρέψει και θα κάνει συσκευή σας πιο όμορφη, πιο λειτουργική και με καλύτερη οργάνωση Το Smart Launcher 5 είναι εντελώς διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλον εκκινητής στο Play Store. Λειτουργεί σε σχεδόν κάθε συσκευή Android.

Έχει χαμηλές απαιτήσεις πόρων, σας επιτρέπει να κρύψετε εφαρμογές από το πλέγμα των εφαρμογών και να τις προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης, γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές σας, λίστα εφαρμογών σας αυτόματα ταξινομημένη κατά κατηγορίες, μπάρα αναζήτησης για γρήγορη αναζήτηση σε εφαρμογές, σε επαφές και στον ιστό, ωστόσο, διαθέτει πέραν των άλλων δυνατοτήτων του, ενσωματωμένη οθόνη κλειδώματος με ειδοποιήσεις, είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος, ενώ περιλαμβάνει πολλά θέματα και υποστήριξη για σχεδόν όλα τα πακέτα εικονιδίων.

5.


Το POCO Launcher είναι μία πλήρης εφαρμογή εκκίνησης για τηλέφωνα Android, όμορφα σχεδιασμένο, εξαιρετικά γρήγορο ασφαλές και ελαφρύ!6.

Το TSF Launcher 3D Shell ένας 3D εκκινητής που θα ανατρέψει την αντίληψή σας για τις λειτουργίες της αρχικής οθόνης του κινητού σας. Προσφέρει ομαλή, μοναδική και προσαρμοσμένη διαδραστική εμπειρία λειτουργίας ανθρώπου-κινητού. Είστε ελεύθεροι να καθορίσετε όλα τα στοιχεία της αρχικής οθόνης απρόσκοπτα και αποτελεσματικά.

Ο εκκινητής TSF συνεχίζει να δημιουργεί νέα χαρακτηριστικά και αποκλειστικές 3D μικροεφαρμογές που θα σας προσφέρουν καταπληκτική εμπειρία λειτουργίας και πρωτοφανή οπτική αίσθηση με κύρια χαρακτηριστικά τα φανταστικά κινούμενα εφέ μετάβασης.

Όλες οι λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής, προσθήκης, εμφάνισης ή απόκρυψης μενού, παρέχονται με φυσικά, λαμπερά και ομαλά κινούμενα εφέ μετάβασης. Υποστήριξη περισσοτέρων από 10 ανεξάρτητων διατάξεων αρχικής οθόνης.

Απεριόριστη γραμμή μενού, δυνατότητα να αλλάξετε τη θέση, το μήκος και τη γωνία, καθώς και να τροποποιήσετε το μέγεθος και την κατάσταση (εμφάνιση ή απόκρυψη) των εικονιδίων και των φακέλων στη γραμμή μενού.

Μπορείτε ακόμη, να ανοίξετε τις εφαρμογές και τους φακέλους στη γραμμή μενού με τη λειτουργία κυματιστή-ολίσθηση, μαζική επιλογή εικονιδίων για τις αρχικές οθόνες, τους φακέλους και τη γραμμή μενού, περισσότερες από 10 αποκλειστικές μικροεφαρμογές, δυνατότητα να προσαρμόσετε το εικονίδιο πίσω από την εικόνα, επάνω στην εικόνα, στυλ ετικέτας κειμένου, κ.λ.π. ΄΄

7.


Με μοντέρνα θέματα και εικονίδια σχεδιασμένα από καλλιτέχνες το Apolo Launcher προσφέρει στο smartphone σας ένα μοναδικό επίπεδο φινιρίσματος. Παράλληλα με την βελτιστοποίηση της αυτονομίας και ταχύτητα πλοήγησης σας προσφέρεται μία εμπειρία πέρα απ’ αυτό που γνωρίζατε.

Προσαρμόστε απόλυτα το smartphone σας με το αγαπημένο σας θέμα! Ο Apolo launcher είναι συμβατός με πάνω από ένα εκατομμύριο θέματα και συλλογές εικόνων. Τροποποιήστε το αποτέλεσμα της οθόνης σας προσαρμόζοντας τον αριθμό γραμμών ή στηλών, το μέγεθος, το χρώμα και πολλά άλλα.

Με την τεχνολογία booster + με ένα κλικ απελευθερώστε χώρο αποθήκευσης, ενισχύστε τη RAM και επεκτείνετε την αυτονομία της συσκευής σας. Μπορείτε στην αρχική οθόνη να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε προγνώσεις καιρού, στις αγαπημένες σας εφαρμογές, σε προσαρμόσιμες ροές ειδήσεων βάσει των  ενδιαφερόντων σας.

Η γραμμή αναζήτησης Apolo βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και έχει εύκολη πρόσβαση, θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε μια ιστοσελίδα, έναν τηλεφωνικό αριθμό, μια εφαρμογή ή απλώς μια επαφή, ωστόσο μπορείτε μέσω του μενού της εφαρμογής (επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις Home Screen και μετά Search) να της αλλάξετε θέση  να την απενεργοποιήσετε.

Επίσης, αφού ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να σώσετε την διαμόρφωση σας, έτσι ώστε ακόμη και αν πειράξετε κάτι μελλοντικά και δεν μπορείτε να επαναφέρετε την επιφάνεια εργασίας σας, να το κάνετε πολύ εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις. Για το σκοπό αυτό επιλέξτε Settings, στην καρτέλα των ρυθμίσεων πατήστε Save, και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε save the current configuration.

Τέλος, δε θα χάνετε πλέον κανένα μήνυμα αφού μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό ειδοποιήσεων απευθείας στο εικονίδιο με μορφή μετρητή. Η βασική του διαφορά πέραν της πολύ καλής σχεδίασης και λειτουργίας του launcher είναι ότι διατίθεται χωρίς κανενός είδους περιορισμό και χωρίς διαφημίσεις.

8


Πρόκειται για ένα εκπληκτικό Louncer για συσκευές Android που θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξετε το λειτουργικό σας όπως ακριβώς επιθυμείτε αφού πέραν των άλλων διαθέτει μοναδικές λειτουργίες.

Για παράδειγμα με παρατεταμένο πάτημα στα αποτελέσματα αναζήτησης μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις. Ακόμη σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάταξη, την ταπετσαρία, και το μέγεθος των εικονιδίων των εφαρμογών και φυσικά περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο εύρος δυνατοτήτων και tips.

Εκείνο που το ξεχωρίζει, είναι ότι δεν περιλαμβάνει  πάρα πολλές επιλογές προσαρμογής που σε κάποιο βαθμό μόνο πονοκέφαλο προκαλούν στο χρήστη αφού χρειάζεται να ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου κατανοήσει την λειτουργία τους, ωστόσο διαθέτει  ότι  πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Louncer όπως είναι η ρύθμιση του μέγεθος των εικονιδίων, το μέγεθος στήλης υποστήριξη ειδοποίησης για τις εφαρμογές σας είτε με κουκκίδες είτε αριθμητικά και άλλα.

Τέλος  μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σε όποια από τις τρεις ενσωματωμένες μηχανές αναζήτησης που περιλαμβάνει η εφαρμογή. ( Google, Bing και DuckDuckGo.)

9.


Το Cool Note9 Launcher είναι ένας εκκινητής Android στυλ σε στιλ Launcher Galaxy Note9 με πολλά χαρακτηριστικά και πλήρως διαμορφώσιμος. Μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί από όλες τις συσκευές Android αρκεί να τρέχουν από Android 4 και πάνω.
Οι καλύτεροι δωρεάν Launchers για συσκευές Android
4/ 5 stars - " Οι καλύτεροι δωρεάν Launchers για συσκευές Android" Ο καιρός που τα κινητά είχαν την ίδια μία απλή επιφάνεια εργασίας μέσα την οποία ο χρήστης έκανε τις εργασίες του έχει παρέλθει ανε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>