Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Dead Pixel Tester : Ελέγξτε και επισκευάστε κολλημένα Pixels στην οθόνη σαςΤο DeadPix είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε εικονοστοιχεία που έχουν κολλήσει στην οθόνη σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης ή να κατεβάσετε τη φορητή έκδοση εντελώς δωρεάν!

Μπορεί να διορθώσει κολλημένα εικονοστοιχεία με γρήγορο κύκλο της τιμής χρώματος του κολλημένου εικονοστοιχείου. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο δεν παρέχει ποσοστό επιτυχίας 100%. Ξεκινήστε πατώντας το πρώτο START επιλέγοντας ένα - ένα τα χρώματα ( για να βγείτε πατήστε ESC), τώρα στην περίπτωση που βρείτε κάποιο προβληματικό Pixel πατήστε στο δεύτερο START  και επιλέξτε το σημείο με το προβληματικό Pixel.

Θα δείτε το σημείο που έχετε επιλέξει να αναβοσβήνει σε διάφορα χρώματα, τώρα αν όλα έχουν πάει καλά το πρόβλημα θα έχει επιδιορθωθεί.  Για να δουλέψει η εφαρμογή σωστά τρέξτε τη με δικαιώματα διαχειριστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Dead Pixel Tester : Ελέγξτε και επισκευάστε κολλημένα Pixels στην οθόνη σας
4/ 5 stars - "Dead Pixel Tester : Ελέγξτε και επισκευάστε κολλημένα Pixels στην οθόνη σας" Το DeadPix είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε εικονοστοιχεία που έχουν κολλήσει στην οθόνη σας. Μπορείτε να κα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>