Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

bulkWaterMark : Δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή μαζικής υδατογράφησηςΠρόκειται για ένα επαγγελματικών προδιαγραφών λογισμικό όπου η προσθήκη υδατογραφήματος σε φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και ισχυρή. Με δυνατότητες πολλαπλών επιπέδων υδατογραφημάτων εικόνων και κειμένων συμπεριλαμβανομένων των περιθωρίων φωτογράφησης, και με ενσωματωμένο επεξεργαστής προφίλ για το σχεδιασμό μεμονωμένων υδατογραφημάτων και πολλά εφέ.

Τοποθετήστε το υδατογράφημά σας ξεχωριστά στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε πολλές γωνίες, άκρες ή το κέντρο των φωτογραφιών σας για να εμφανίσετε το υδατογράφημά σας. Προσθέστε περισσότερα από ένα υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε ένα εμφανώς ορατό υδατογράφημα που προστατεύει ολόκληρη τη φωτογραφία σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε ένα περίγραμμα φωτογραφιών γύρω από την εικόνα σας.

Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο επιλέγοντας κάποια επί πληρωμή έκδοση απολαμβάνετε όλα τα επιπλέον προνόμια της εφαρμογής. 

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αφού την εγκαταστήσετε και την τρέξετε, επιλέξτε πρώτα από το πλαίσιο του προγράμματος ποιο υδατογράφημα θέλετε να επεξεργαστείτε κάνοντας διπλό κλικ επάνω του.


Στην επόμενη καρτέλα κάντε κλικ στο εικονίδιο που βλέπετε.


Τέλος, πατήστε επάνω στο πρωτότυπο κείμενο και αλλάξτε το με αυτό που επιθυμείτε και σώστε την επιλογή σας.

Τώρα, επιλέξτε το φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλετε να υδατογραφήσετε και πατήστε στο εικονίδιο της σταγόνας.
Περιμένετε λίγο. έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας και μόλις τελειώσει πατήστε το πράσινο σύμβολο. Από εκεί και μετά επιλέξτε σε ποιόν φάκελο επιθυμείτε να σώσετε τις φωτογραφίες σας και περιμένετε λίγο μέχρι την εξαγωγή τους.


Τέλος, ανοίξτε το φάκελο, όπως βλέπετε όλες οι φωτογραφίες φέρουν το υδατογράφημα που επιλέξαμε.Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
bulkWaterMark : Δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή μαζικής υδατογράφησης
4/ 5 stars - "bulkWaterMark : Δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή μαζικής υδατογράφησης" Πρόκειται για ένα επαγγελματικών προδιαγραφών λογισμικό όπου η προσθήκη υδατογραφήματος σε φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και ι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>